Endre Gmail-varsler

Du kan velge hvordan Gmail skal varsle deg når du får nye e-poster. Hvilke typer varsler du kan tilpasse, avhenger av enheten din.

Vil du få mer ut av Google-appene på jobb eller skole?  Registrer deg for en kostnadsfri prøveperiode på Google Workspace.

Slå Gmail-varsler på eller av

Når du er logget på og har Gmail åpen i nettleseren din, kan du få e-postvarsler i Google Chrome, Firefox eller Safari.

Merk: Du ser ingen varsler hvis du har slått av alle varsler i nettleseren.

1. Åpne Gmail på datamaskinen.
  2. Klikk på Innstillinger øverst til høyre og så Se alle innstillinger.
  3. Rull ned til «Skrivebordvarslinger».
  4. Velg Varsler om ny e-post på, Varsler om viktig e-post på eller E-postvarsler av.
  5. Klikk på Lagre endringer nederst på siden.

Merk: Hvis du bruker innbokskategorier og har slått på varsler om ny e-post, får du bare varsler om e-poster i Primær-kategorien. Hvis du har slått på varsler om viktig e-post, får du varsler om alt merket som viktig.

Jeg ser ikke e-postvarslene mine

Hvis du bruker Windows 10, ser du varsler utenfor nettleseren din. Slå på Chrome-varsler i Windows Handlingssenter.

Slå varsellyder på eller av

1. Åpne Gmail.
  2. Øverst til høyre klikker du på Innstillinger og så Se alle innstillinger.
  3. Rull til «Skrivebordsvarsler».
  4. Klikk på Varsler om ny e-post på eller Varsler om viktig e-post på.
  5. Velg en lyd fra listen ved siden av «Lyder i e-postvarsler».
  6. For å slå av lyder for e-postvarsler, velg Ingen.
  7. Rull ned til bunnen og så og klikk på Lagre endringer.