Rebo correus d'una altra persona

Si rebeu un correu dirigit a una altra persona, consulteu els motius següents per obtenir ajuda.

Rebo missatges enviats a una versió amb punt de la meva adreça electrònica

Rebreu el correu encara el remitent afegeixi punts a la vostra adreça electrònica. Ningú no pot accedir als vostres correus electrònics ni utilitzar el vostre compte. Per exemple, si la vostra adreça electrònica és joanferrer@gmail.com, sou el propietari de totes les versions amb punts d'aquesta adreça:

• joan.ferrer@gmail.com
  • jo.an.fe.rrer@gmail.com
  • j.o.a.n.f.e.r.r.e.r@gmail.com

Tot i així, si creieu que el missatge és per a una altra persona, contacteu amb el remitent per informar-lo que s'ha equivocat en escriure l'adreça electrònica.

Obteniu més informació sobre els punts a les adreces electròniques de Gmail.

La meva adreça no és al correu electrònic

Si rebeu molts missatges dirigits a una altra persona, comproveu si algú us està reenviant el seu correu per error.

1. A l'ordinador, obriu un missatge que sembli que us ha arribat per error.
  2. Al costat de Respon , feu clic a Més .
  3. Feu clic a Mostra l'original.
  4. Si veieu "X-Forwarded-For" a la pàgina, vol dir que algú està reenviant els seus missatges de Gmail al vostre compte. Contacteu amb aquesta persona per fer-li saber l'error.

Consell: si heu rebut el correu electrònic en còpia oculta, és possible que no vegeu la vostra adreça electrònica a la part superior del missatge. Per cercar-la a la llista de destinataris, feu clic a la fletxa avall Fletxa de menú desplegable. Si la cerqueu des d'un compte que no és de Gmail, pot ser que no vegeu aquesta informació.

L'adreça electrònica al camp "Per a" no és meva

Si l'adreça electrònica que consta al camp "Per a" no és vostra, aquestes són algunes explicacions possibles:

• Heu acceptat el reenviament automàtic d'aquesta adreça electrònica perquè reenviï còpies dels correus electrònics entrants a la vostra safata d'entrada. Si creieu que aquests correus electrònics no se us haurien de reenviar, podeu contactar amb el propietari de l'adreça electrònica en qüestió per sol·licitar-li que suprimeixi la vostra adreça electrònica de la configuració de reenviament.
  • L'adreça electrònica en qüestió és una adreça anònima que se us va crear en registrar-vos per obtenir un servei concret. Si creieu que aquesta adreça electrònica no us pertany, podeu contactar amb el proveïdor del correu electrònic per informar del problema.
Rebo missatges que s'envien a una adreça electrònica @googlemail.com

És indiferent enviar un missatge a @gmail.com o @googlemail.com.

Alguns països utilitzen @googlemail.com, però els missatges que s'hi envien arriben al mateix lloc.

Rebo correu brossa que no es dirigeix a mi

Si no veieu la vostra adreça electrònica als camps "Per a" o "Cc", és possible que s'hagi inclòs al camp "Cco". En aquest cas, no veureu la vostra adreça electrònica a la part superior del missatge.

De vegades, els emissors de contingut brossa afegeixen adreces electròniques aleatòries al camp "Cco" per provocar una resposta.

Seguiu aquests passos per marcar el missatge com a correu brossa:

1. Obriu el missatge en qüestió o seleccioneu-lo a la safata d'entrada.
  2. Feu clic a Marca com a brossa .
Consell: quan feu clic a Marca com a brossa o moveu manualment un correu electrònic a la carpeta Correu brossa, Google rep una còpia del missatge per analitzar-la i protegir els usuaris contra el correu brossa i l'abús.
Rebo missatges d'una llista de distribució en què no m'he registrat

Si algú utilitza la vostra adreça electrònica per registrar-se a una llista de distribució, com promocions o butlletins d'informació, i voleu deixar de rebre'n correus electrònics, feu clic a l'enllaç per cancel·lar la subscripció.

1. A l'ordinador, aneu a Gmail.
  2. Obriu un correu electrònic del remitent del qual vulgueu cancel·lar la subscripció.
  3. Al costat del nom del remitent, feu clic a Cancel·la la subscripció o Canvia les preferències. Si no veieu aquestes opcions, seguiu els passos que hi ha més amunt per bloquejar el remitent o marcar el missatge com a correu brossa.
Consell: és possible que passin uns quants dies abans que els missatges de la llista de distribució deixin d'arribar.