Tehtäväpohjaiset kampanjat

Ad Grants ‑tilisi kaikkien mainosten ja avainsanojen on liityttävä organisaatiosi tehtävään, ohjelmiin ja palveluihin sekä oltava tarpeeksi tarkkoja, jotta tavoitat oikean yleisön, käyttäjät löytävät etsimänsä ja mainoksista on hyötyä käyttäjille.

Tästä johtuen Ad Grants ‑mainoksia ei voi näyttää seuraavien avainsanojen ja kyselyjen perusteella:

• Yksisanaiset avainsanat (paitsi omat brändinimesi, tunnetut terveydentilat ja muutamat muut tässä ilmoitetut poikkeukset)
    • Viivoja, pisteitä tai erikoismerkkejä sisältäviä termejä ei pidetä yksisanaisina avainsanoina
    • Lisää mahdolliset tarkan vastaavuuden negatiiviset avainsanat hakutermiraportin avulla
  • Hyvin yleisluonteiset avainsanat (esim. parhaat videot, hauskat sovellukset, e-kirjat, päivän uutiset, helppoa joogaa, pelien lataus, tekemistä, työpaikkailmoitus), organisaatioiden, paikkojen sekä historian merkkitapahtumien ja ‑henkilöiden nimet
    • Sallittuja ovat esimerkiksi "museot [kaupungissasi]", "hätävalmiussovellukset" tai "englannin opiskelu YouTubessa", mutta eivät kaupunkien nimet, "Android-sovellukset" tai pelkkä "YouTube"
    • Nämä termit saattavat näkyä tililläsi hylättyinä vähäisen relevanssin vuoksi
    • Lisää mahdolliset negatiiviset avainsanat hakutermiraportin avulla
  • Avainsanat, joiden laatupisteet ovat 1 tai 2
    • Varmista tilin jatkuva käyttö luomalla automaattinen sääntö, joka keskeyttää heikkolaatuiset avainsanat automaattisesti.

Ohjelmakäytäntöjä rikkovien avainsanojen tila voidaan muuttaa automaattisesti ilman avainsanan keskeyttämistä koskevaa ilmoitusta. Kaikki avainsanan tilamuutokset näkyvät tilisi Muutoshistoria-kohdassa. Jos mielestäsi avainsanan tila on muutettu virheellisesti, voit valittaa päätöksestä.

Halutessasi voit myös käyttää AdWords Expressiä, joka hallinnoi avainsanojen sijaan käytettäviä hakulausekkeita automaattisesti yritys-, tuote- tai palveluluokan perusteella.

Jos tilisi poistetaan käytöstä, voit pyytää sen palauttamista tehtyäsi sisällöstä sääntöjen mukaista.

Kaikki ohjelmasääntöjä rikkovat tilit voidaan jäädyttää automaattisesti ilman erillistä ilmoitusta. Jos tili ei enää noudata sääntöjä, voit muokata tilin sisältöä ja pyytää palauttamista. Google pidättää oikeuden hyväksyä tai hylätä organisaation hakemuksen tai osallistumisen milloin ja mistä syystä tahansa. Google voi myös täydentää tai muuttaa näitä kelpoisuusvaatimuksia milloin tahansa.