Google TV ‐laitteen ongelmien korjaaminen

Jos et voi toistaa videoita Google TV:llä tai laitteen kanssa on muita ongelmia, tämä artikkeli voi auttaa ongelman korjaamisessa.

Vaihe 1: Tarkista Wi-Fi-yhteys

Wi-Fi-asetusten tarkistaminen televisiosta
  1. Valitse Google TV:n aloitusnäytöltä Asetukset Asetukset ja sitten Verkko ja internet.
  2. Varmista, että Wi-Fi on päällä ja että olet yhdistänyt oikeaan verkkoon.
    • Jos reitittimessä on useita verkkotaajuuksia, tarkista, että käytät myös oikeaa taajuutta.
  3. Avaa jokin sovellus.
  4. Aloita videon tai musiikin toisto tai peli uudelleen.

Vinkki: Voit käyttää vain suojattuja Wi-Fi-verkkoja, kuten WEP, WPA-PSK ja WPA2-PSK. Suojaamattomat verkot eivät näy Google TV:ssä.

Ohjeita reitittimen yhteysongelmiin

Jos Wi-Fi on päällä mutta yhteys on hidas, voit yrittää seuraavaa:

• Käynnistä reititin uudelleen tai irrota se pistorasiasta ja kytke sitten uudelleen.
  • Siirrä reititin lähemmäksi televisiota.
  • Yhdistä reititin televisioon johdolla.
Vahvemman verkon luominen

Jos mahdollista, käytä reitittimessä 5 GHz:n verkkoa 2,4 GHz:n verkon sijaan. Tarkista lisätiedot reitittimen valmistajalta.

Joissakin reitittimissä voit myös valita ensisijaisen laitteen Google Home ‐sovelluksessa. Lue lisää ensisijaisen laitteen valitsemisesta.

Vaihe 2: Tarkista järjestelmäpäivitykset

1. Valitse Google TV:n aloitusnäytöltä Asetukset Asetukset ja sitten Järjestelmä.
  2. Valitse Tietoja ja sitten Järjestelmäpäivitys ja sitten Tarkista päivitykset.
  3. Asenna kaikki saatavilla olevat päivitykset.
  4. Aloita videon tai musiikin toisto tai peli uudelleen.
    • Jos päivitys ei korjaa ongelmaa, siirry seuraavaan vaiheeseen.

Vaihe 3: Käynnistä laite uudelleen

1. Valitse Google TV:n aloitusnäytöltä Asetukset Asetukset.
  2. Valitse Järjestelmä ja sitten Käynnistä uudelleen.
  3. Kun järjestelmä on käynnistynyt uudelleen, aloita videon tai musiikin toisto tai peli.
    • Jos ongelma ei vieläkään ratkea, siirry seuraavaan vaiheeseen.

Vaihe 4: Tarkista käytössä oleva profiili

1. Valitse Google TV:n aloitusnäytöltä Asetukset Asetukset.
  2. Tarkista Tilit ja sisäänkirjautuminen ‐kohdasta, mikä profiili on valittu.
  3. Varmista, että profiili on sama, jolla käytit palvelua.
Vinkki: Jos haluat käyttää muita profiileja, voit lisätä profiileja Google TV:hen.

Vaihe 5: Tyhjennä sovellusdata

1. Valitse Google TV:n aloitusnäytöltä Asetukset Asetukset.
  2. Valitse Sovellukset ja sitten Näytä kaikki sovellukset.
  3. Etsi ja valitse sovellus ja sitten Tyhjennä data.
  4. Aloita videon tai musiikin toisto tai peli uudelleen.
    • Jos päivitys ei korjaa ongelmaa, siirry seuraavaan vaiheeseen.

Vaihe 6: Palauta laitteen tehdasasetukset

Tärkeää: Tehdasasetusten palauttaminen poistaa kaiken datan laitteeltasi. Suosittelemme, että kokeilet ongelman ratkaisua ensin muiden vaiheiden avulla.
  1. Valitse Google TV:n aloitusnäytöltä Asetukset Asetukset.
  2. Valitse Järjestelmä ja sitten Tietoja ja sitten Palauta tehdasasetukset.

Muiden ongelmien ratkaiseminen

Pelin yhteensopivuuden tarkistaminen
  1. Siirry tietokoneella Google Playhin.
  2. Etsi peli, jota haluat pelata.
  3. Valitse Asenna tai Asennettu.
  4. Etsi Valitse laite ‑kohdasta Google TV ‑laite.
    • Jos laitteen nimi on himmennetty, peli ei ole yhteensopiva Google TV ‑laitteen kanssa.
Kaukosäätimen ongelmien korjaaminen

Tärkeää: Sinun täytyy ehkä ottaa kaukosäätimen paristot pois ja laittaa ne takaisin. Jos tämä ei ratkaise ongelmaa, kokeile päivittää kaukosäätimesi.

1. Valitse Google TV:n aloitusnäytöltä Asetukset Asetukset.
  2. Valitse kaukosäätimesi Kaukosäädin ja lisävarusteet ‑kohdasta.
  3. Jos päivitys on saatavilla, seuraa näytöllä olevia asennusohjeita.
Soundbar-kaiuttimen ongelmien korjaaminen

Jos sinulla on TCL 6-Series ‐laite, ota soundbar-kaiuttimen audio käyttöön seuraavasti:

1. Valitse Google TV:n aloitusnäytöltä Asetukset Asetukset.
  2. Valitse Kanava ja tulot.
  3. Ota eARC-tila käyttöön vasemmalta Tulot-kohdasta.
  4. Ota HDMI-hallinta käyttöön kohdasta "Ohjaa muita laitteita (CEC)".
  5. Voit palata asetuksiin painamalla kaukosäätimesi Takaisin-painiketta.
  6. Valitse Näyttö ja äänet ja sitten Audio ja sitten Äänilähtö.
  7. Valitse ARC.

Jos valitset äänilähdöksi ARC:n, mutta et kuule ääntä soundbar-kaiuttimesta, tarkista Digitaalinen äänen ulostulo ‐asetus:

1. Valitse Asetukset.
  2. Valitse Näyttö ja äänet ja sitten Audio ja sitten Äänilähtö.
  3. Valitse Lisäasetukset ja sitten Digitaalinen äänen ulostulo ja sitten Automaattinen.

Vinkki: Jos haluat kuulla audiota soundbar-kaiuttimesta ja ulkoisista kaiuttimista, valitse asetukseksi Automaattinen, PCM tai Ohitus.

Jos tarvitset apua muiden laitteiden kanssa, ota yhteyttä laitteen valmistajaan.

Lisäohjeita

Jos käytät laitetta, joka korvaa DNS-järjestelmän, tämä laite voi vaikuttaa Wi-Fi-verkkoosi. Poista laite ja tarkista, korjaako se ongelman.

Jos sinulla on ongelmia Google TV ‑laitteella ostamasi tai vuokraamasi videon kanssa, kokeile näitä ongelmanratkaisuvinkkejä.

Jos tarvitset lisäapua Chromecast with Google TV ‑laitteen kanssa, ota yhteyttä laitteesi valmistajaan.