Google Assistantin lisäominaisuuksia Google TV:ssä

Google TV:n Google Assistant voi vastata kysymyksiisi ja tehdä asioita puolestasi. Google Assistant on asennettu valmiiksi Google TV ‑laitteeseen. Voit laittaa sen päälle ottaessasi laitteen ensimmäisen kerran käyttöön tai myöhemmin. Lue lisää Google Assistantin käyttöönotosta ja käyttämisestä televisiossa

Google TV ‑laitteilla Google Assistant on saatavilla englanniksi, espanjaksi, hindiksi, hollanniksi, italiaksi, japaniksi, kiinaksi (perinteinen), koreaksi, norjaksi, portugaliksi (Brasilia), ranskaksi, ruotsiksi, saksaksi, ja tanskaksi.

Google Assistantille puhuminen

Paina Google TV:n kaukosäätimen Google Assistant ‑painiketta Assistant ja kysy jotain tai sano komento. Puhu kaukosäätimen mikrofoniin, jotta Google Assistant kuulee sinut varmasti.

Vinkki: Jos haluat saada enemmän irti Assistantista, lataa Google Assistant ‑sovellus Assistant puhelimelle.

Mitä Google Assistantilta voi kysyä

Videoiden katsominen

• Elokuvat ja TV-ohjelmat: Toista The Mandalorian Disney+:sta.
  • Videoklippi: Toista kissavideoita YouTubesta.
  • Sovellukset: Avaa YouTube.
  • Haku: Hae tilannekomedioita. Hae scifi-elokuvia.
  • Tiedot: Kerro minulle Game of Thronesista.

Median ohjaaminen

• Toisto: Keskeytä. Pysäytä. Jatka.
  • Äänenvoimakkuus Lisää äänenvoimakkuutta. Pienennä äänenvoimakkuutta.

Kodin älylaitteiden hallinta

• Valot: Himmennä olohuoneen valot.
  • Termostaatit: Aseta lämpötilaksi 21 astetta. Laske lämpötilaa kahdella asteella.

Päivän suunnittelu

• Herätykset: Aseta herätys aamuseitsemäksi.

Googlelta kysyminen

• Pelipäivitykset: Kuka voitti Warriors-pelin?
  • Laskutoimitukset: Paljonko on 20 % 80:stä?
  • Sanakirja: Mitä "gregoriaaninen" tarkoittaa?
  • Käännökset: Miten sanotaan "Hauska tavata" ranskaksi?
  • Raha-asiat: Mikä on S&P 500:n tilanne tänään?
  • Muunnokset: Kuinka monta kilometriä on mailissa?
  • Haku: Hae kesälomaideoita.
  • Kuvahaku: Etsi kuvia kissanpennuista.
  • Verkkovastaus: Miten viinitahra poistetaan matosta?

Hauskanpito

• Tutustu Assistantiin: Näetkö unia? Mikä on lempivärisi?
  • Pelit: Pelataan peliä. Kysy tietovisakysymys.
  • Viihde: Kerro vitsi. Kerro jotain kiinnostavaa.

Vinkki: Voit saada lisää ideoita kysymällä Google Assistantilta "Mitä osaat tehdä?"