Je eigen apps bekijken en kopen

Je apps bekijken op Google Play

Betaalde apps zijn alleen beschikbaar in deze landen waarvoor kopers worden ondersteund. Als je je niet in een land bevindt waarvoor kopers worden ondersteund, kun je geen betaalde apps bekijken. Je kunt alleen de versie van Google Play voor je land zien. Zo kunnen ontwikkelaars in het Verenigd Koninkrijk alleen de Britse versie van Google Play zien op hun apparaat (onderhevig aan apparaatcompatibiliteit en andere filters).

Je eigen apps kopen

Je kunt je eigen apps, in-app-producten en abonnementen kopen als testaankopen. Als je wilt weten hoe je een testomgeving instelt zodat je licenties voor je app kunt testen voordat je deze publiceert, ga je naar de site voor Android-ontwikkelaars.

Als je apps met in-app-producten of abonnementen hebt, kun je ook app-licenties gebruiken om een lijst met Google-accounts in te stellen waarmee je je in-app-facturering en abonnementen kunt testen.