Google Play ‐pilottiohjelma DFS- ja Rummy-sovelluksille Intiassa

Google Play toteutti 28.9.2022–28.9.2023 rajoitetun ajan pilottiohjelman, jonka aikana Intiassa rekisteröidyt kehittäjät jakelivat päivittäisiä fantasiaurheilupelejä (DFS) ja rommipelejä Intiassa oleville käyttäjille. Pilottiin osallistujat valittiin hakemusten perusteella ja pilotti toteutettiin niin, että se tarjosi käyttäjille turvallisen ja viihtyisän käyttökokemuksen.

Google Play ‐pilottiohjelma (päivittäinen fantasiaurheilupeli- ja rommipelisovellukset) Intiassa päättyi 28.9.2023. Uusia sovelluksia ei enää hyväksytä pilottiohjelmaan. Myönnämme lisäaikaa Google Playn nykyisille päivittäisiä fantasiaurheilupelejä ja rommipelejä tarjoaville pilottisovelluksille 30.6.2024 asti (edellyttää alla mainittujen pilottiohjelman ehtojen noudattamista). 1.7.2024 alkaen otamme käyttöön päivitetyn käytännön, ja kehittäjät voivat jakaa päivittäisiä fantasiaurheilupelejä, rommipelejä ja muita oikean rahan pelejä (RMG) Google Playssa. Lue lisää artikkelista A New Approach to Real-Money Games on Google Play.

Seuraamme tarkasti ekosysteemin kehitystä, mukaan lukien itsesääntelyelinten (SRB) kehyksen suunniteltua käyttöönottoa sallittujen RMG-pelien todentamiseksi Intiassa, ja olemme sitoutuneet tukemaan kehittäjiä Intian RMG-alalla.

Pilotin käyttöehdot

Päivittäiset fantasiaurheilupelit (jota kutsutaan usein DFS:ksi) ovat pelejä, joissa kilpailijat käyttävät tietojaan urheilutapahtumista ja urheilijoista valitakseen tai ylläpitääkseen sellaisten simuloitujen urheilijoiden listoja, joiden suoritus vastaa suoraan ihmisurheilijoiden suorituksia urheilujoukkueissa tai urheilutapahtumissa. Pelin tulos riippuu siitä, miten osallistujien fantasiajoukkueiden kokoonpanot vertautuvat muiden kokoonpanovalintojen tuloksiin. Pilottiohjelma ei tällä hetkellä kata DFS-pelejä, joita on pelattu osittain tai kokonaan e-urheiluturnauksissa.

Kehittäjien tulisi varmistaa, että sovelluksen käyttäjät eivät valitse urheilijoita pelkästään yhdestä reaalimaailman joukkueesta tai kokoonpanosta. Lisäksi kehittäjien täytyy varmistaa, että sovelluksen käyttäjät voivat valita kokoonpanon, jossa on vähintään niin monta urheilijaa kuin reaalimaailman joukkueen muodostaminen edellyttää, jotta käyttäjät voivat kerätä pisteitä vähintään yhden reaalimaailman ottelun ajalta.

Rommipelit (kutsutaan usein verkkorommipeleiksi) ovat korttipelejä, joissa pelaajan on tehtävä strategisia valintoja, muistettava korttien mahdollinen esiintymisjärjestys ja järjestettävä korttisetit ja/tai ‑sarjat valitsemalla ja poistamalla kortteja suljetusta ja avoimesta pakasta. Rommipelejä tarjotaan joko 10, 13, 21 tai 27 kortin muodossa, ja pelit noudattavat Intiassa tavanomaisesti pelattavien pelimuotojen offline-versioiden sääntöjä.

Pilottiohjelman vaatimukset

Jos sovelluksesi osallistuu pilottiohjelmaan ja ylläpidät sovellustasi Google Playssa pilotin lisäajan (28.9.2023–30.6.2024) aikana, sinun on edelleen noudatettava seuraavia pilottiohjelman vaatimuksia:

• Vakuutat seuraavaa:

• Olet yritys, joka on rekisteröity ja hyväksytty Intian lainsäädännön mukaisesti.
    • Sovelluksesi (mukaan lukien kaikki pelit sekä sovelluksen mainokset ja mainoskampanjat) noudattaa kaikkia Intian sovellettavia lakeja, säädöksiä ja asianmukaisia menettelyohjeita.
    • Sovelluksen lisääminen Google Playhin jaeltavaksi Intiassa ei ole ristiriidassa minkään sellaisen sopimuksen, säännön, ymmärryksen, määräyksen, tuomion tai muun velvollisuuden kanssa, jonka osapuoli olet tai johon olet sitoutunut.
    • Jos tilaat alisopimuksella rahapelisovelluksesi kehittämisen, ylläpidon, latauksen tai jaon kokonaan tai osittain kolmannelta osapuolelta, mukaan luettuna kumppanilta tai tytäryhtiöltä, olet vastuussa siitä, että kyseiset osapuolet noudattavat Pilotin käyttöehtoja. Lisäksi olet vastuussa kyseisen yhteistyökumppanin tekemistä tai tekemättä jättämistä toimista näihin käyttöehtoihin liittyen.
    • Sovelluksen jakelu rajoitetaan vain Intiaan.
    • Sovelluksesi on vain DFS‑ tai Rummy-sovellus.
    • Sovelluksessasi on tarvittavat peli‑, DFS- ja/tai Rummy-lisenssit, rekisteröitymiset ja luvat ("Lisenssit"), joita tarvitaan sovelluksen ja sen sisältämän pelin julkaisemiseen Google Playssa Intiassa.
    • Rajoitat pääsyä sovellukseesi niin, että rajoitetussa osavaltiossa tai tietyllä alueella olevat käyttäjät eivät voi päästä sovellukseen, jos DFS‑ tai Rummy-sovellus (i) on kielletty tai (ii) edellyttää Lisenssiä, eikä sinulla ole kyseistä Lisenssiä.
      • Jos jokin omistamasi Lisenssi (joko nyt tai tulevaisuudessa) irtisanotaan jossakin Intian osavaltiossa tai alueella, sinun on ilmoitettava siitä Googlelle välittömästi ja rajoitettava pääsyä sovellukseesi, jotta kyseisissä osavaltioissa tai alueilla olevat käyttäjät eivät voi käyttää sovellusta.
      • Jos jotakin aiemmin Googlelle lähettämääsi Lisenssiä muutetaan millään tavalla, sinun on ilmoitettava siitä Googlelle välittömästi ja lähetettävä päivitetty kopio Lisenssistä ja selvitys muutoksista mahdollisimman pian.
    • Sovelluksesi ei ole sinun tai kolmansien osapuolien omistama tai operoima rahapelituotteiden tai ‑palveluiden kokooja, eikä se sisällä toimintoja, jotka antavat loppukäyttäjälle pääsyn sinun tai kolmansien osapuolien omistamiin tai operoimiin rahapelituotteisiin tai ‑palveluihin.
    • DFS‑ tai Rummy-sovellus ei siirrä (tai linkitä käyttäjiä) ulkoisiin rahapeleihin tai rahapelimahdollisuuksiin.
    • Sovellus ei saa olla myynnissä Google Playssa maksua vastaan, eikä se saa käyttää Google Playn sovellusten sisäistä laskutusta.
    • Sovelluksen on oltava ladattavissa ja asennettavissa maksutta Google Play Kaupasta.
    • Sovelluksesi on käytettävä käyttäjän todennusta seuraavien asioiden tarkistamiseen:
      • Ikä: Varmista, että vain yli 18-vuotiaat ovat rekisteröityneet sovellukseen.
      • Osoite: Osoite vahvistetaan käyttäjän käyttäessä rahaa sovelluksessa ensimmäisen kerran. Varmista, että osallistuvat käyttäjät asuvat niissä osavaltioissa, joissa rahapohjaiset pelit ja kilpailut ovat sallittuja (katso ohjeet).
      • Vakituisen tilinumeron (PAN-numero) korttitiedot: Verosääntöjen noudattaminen varmistetaan rahannoston yhteydessä.
    • Sovellukseen pääsevät tai sitä voivat pelata vain yli 18-vuotiaat henkilöt.
    • Sovelluksesi luokitus on AO (vain aikuiset) tai vastaava IARC-luokitus. Muita ikärajoituksia sisältäviä sovelluksia ei voi jaella Google Playssa.

• Lisäksi:

• Sinun on varoitettava potentiaalisia loppukäyttäjiä DFS‑ tai Rummy-sovellusten mahdollisesta laittomuudesta alaikäisille.
      • Sinun on vaadittava käyttäjiä vahvistamaan täysi-ikäisyytensä ennen DFS‑ tai Rummy-sovellusten käyttöä.
      • Sinun on julkaistava tietoja vastuullisesta pelaamisesta sovelluksessa.
      • Et saa esittää epätarkkoja tai harhaanjohtavia väitteitä pelaamisesta tai käyttäjien mahdollisuuksista voittaa palkintoja.
      • Käyttäjille on tarjottava tehokkaita hyvitysmekanismeja ja asiakastukea, joka vastaa sovellukseen liittyvistä kysymyksistä ja valituksista.
    • Sinun on lähetettävä Googlen pyynnöstä lisätietoja, joiden avulla arvioidaan Pilotin käyttöehtojen noudattamista
    • Sinun on heti ilmoitettava Googlelle kirjallisesti osoitteeseen play-dfsrummy-inquiries@google.com seuraavista tapahtumista:
      • Mikä tahansa tällä pilottihakemuslomakkeella Googlelle antamasi tieto muuttuu tai ei enää pidä paikkaansa.
      • Saat tietää, että sovelluksen iäntodennus tai julkaisun maantieteellinen rajoittaminen ei toimi oikein.
      • Sinua vastaan aloitetaan sovellustasi koskevia oikeustoimia tai säädöksiin liittyvä tutkinta.
      • Kaikki oikeus- tai sääntelyviranomaisten tai toimialan elinten päätökset, jotka koskevat sovellustasi, koskevat sinua.

• Kaikki tiedot, jotka tarjoat Googlelle osana Pilottiohjelmaa, mukaan lukien hakemuslomakkeessa tarjotut tiedot ja pilottiohjelman käyttöehdoissa vaaditut tiedot, pitävät paikkansa ja ovat tosia, tarkkoja, perusteltavia ja puutteettomia.

• Osallistumisen jäädyttäminen tai lopettaminen

• Google Play voi jäädyttää tai lopettaa sovelluksesi Playssa, jos:
        • Rikot mitä tahansa Pilotin käyttöehtoja, DDA:ta, Kehittäjien ohjelmakäytäntöjä tai muita Google Playhin liittyviä sopimuksia.
        • Google on lain mukaan velvoitettu tekemään niin.
        • Et ole enää valtuutettu kehittäjä tai hyvämaineinen kehittäjä, tai sinua kielletään käyttämästä Android-ohjelmistoja.
        • Sinuun kohdistuu sovellukseesi liittyviä oikeustoimia tai säädöksiin liittyvä tutkinta.
        • Sinulla tai sovelluksellasi on mahdollisuus aiheuttaa talouteen, maineeseen tai tietoturvaan liittyvän riski Googlelle, käyttäjille tai muille kolmannen osapuolen kumppaneille.
    • Pilottiohjelman muuttaminen, valmistuminen, jäädyttäminen jne.

• Google pidättää oikeuden muuttaa Pilottiohjelman vaatimuksia ilmoittamalla siitä sinulle kirjallisesti kohtuullisesti etukäteen. Jos Pilottiohjelmaan tehdään muutoksia, sen osallistujien ei tarvitse lähettää lomaketta uudelleen, vaan heidän on vahvistettava suostumuksensa käytön jatkamiseen päivitettyjen vaatimusten mukaisesti.

Google pidättää DDA:n mukaisesti oikeuden poistaa minkä tahansa rahapelisovelluksen Google Playsta milloin tahansa tai mikäli se päättää lopettaa pilottiin osallistuvien sovellusten sallimisen Google Playssa (kokonaisuudessaan tai tietyssä maassa tai tietyllä alueella) Pilottiohjelman käyttöehtojen mukaan.

Huomaa, että lisäajan aikana Google Playssa Intiassa jaeltavat sovellukset, jotka noudattavat Rahapelimainoksia tai oikean rahan pelien, kilpailujen ja turnauksien mainoksia Playssa jaelluissa sovelluksissa mainittuja vaatimuksia, saavat hostata DFS‑ ja Rummy-mainoskampanjoita sovelluksissa ja/tai verkkosivustoilla Google Playssa ja sen ulkopuolella.