Delta i tidsbegrensede pilotprogrammer for spill med ekte penger i utvalgte regioner

For å utforske mulige oppdateringer av retningslinjene for apper for gambling, spill og konkurranser med ekte penger gjennomfører Google Play tidsbegrensede pilotprogrammer for de følgende spilltypene i de oppførte landene/regionene. Dette er underlagt ytterligere vilkår:

Spilltype Land/region Pilotprogrammets varighet Slik deltar du
Intensive fantasy-sportsspill Bare i Mexico Fra 9. november 2022 til 30. juni 2024 Klikk her for å søke

Merk: Pilotprogrammet for kranspill på nettet i Japan ble avsluttet 11. juli 2023. Fra og med 12. juli 2023 kan apper for kranspill på nettet føres opp globalt på Google Play – underlagt bestemte krav og gjeldende lovgivning. Se Kranspill på nettet for å få mer informasjon.

Google Play-pilotprogrammet for apper for intensive fantasy-sportsspill og Rummy i India ble avsluttet 28. september 2023. Nye apper godtas ikke i pilotprogrammet lenger. Vi tilbyr en skåneperiode for eksisterende pilotapper, slik at de kan bli værende på Google Play frem til 30. juni 2024. Fra og med 1. juli 2024 innfører vi oppdaterte retningslinjer for å gi utviklere muligheten til å distribuere intensive fantasy-sportsspill, Rummy-spill og andre spill med ekte penger på Google Play. Du finner mer informasjon i artikkelen En ny tilnærming til spill med ekte penger på Google Play.

Vi følger nøye med på alle utviklinger i økosystemet, deriblant den planlagte implementeringen av rammeverket for selvregulerende organer (SRB) for bekreftelse av tillatte nettspill med ekte penger i India, og vi jobber for å bistå utviklere i India som lager spill med ekte penger.

Slik deltar du

Utviklere som vil delta i disse pilotprogrammene, må

1. fylle ut og sende inn søknadsskjemaet (via «Slik deltar du»-kolonnen i tabellen ovenfor)
  2. være underlagt og overholde vilkårene for pilotprogrammet – i tillegg til alle retningslinjer for Google Play

Google går gjennom søknadsskjemaene og varsler kvalifiserte søkere om resultatet innen sju virkedager etter innsendelsen. Google Play-utviklerkontoen som er sendt inn på søknadsskjemaet, må overholde alle Google Play-retningslinjene for å fortsette å delta i pilotprogrammet.