Hvad er Google Pixel Tablet?

Google Pixel Tablet er designet til at være nyttig at have ved hånden og i hjemmet. Hvis du køber en Pixel Tablet med en højttalerdock, får du fyldig lyd, og du kan holde din tablet opladet og klar døgnet rundt.

Med en Pixel Tablet kan du:

• Streame videoer, spille, lytte til musik og meget mere
  • Få kontakt til venner og familie
  • Styre dine smartenheder til hjemmet
  • Få stemmestyret hjælp med Google Assistent
  • Downloade og bruge en lang række apps fra Google Play Butik

Køb nu

Google Pixel Tablet

Få flere oplysninger om Pixel Tablet

Brug dette diagram til at få flere oplysninger om Google Pixel Tablet:

Diagram for Pixel Tablet

(1) Afbryderknap med fingeraftrykssensor

Afbryderknappen er placeret på tablettens kant, i nærheden af bagsidekameraet.

• Tænd tabletten: Hold afbryderknappen nede.
  • Lås eller væk din tablet: Tryk på afbryderknappen.
  • Lås tabletten op: Når tabletten er låst:
    • Tryk på afbryderknappen og derefter angiv din adgangskode, dit mønster eller din pinkode.
    • Når du har konfigureret et fingeraftryk, skal du holde fingeren mod afbryderknappen uden at trykke den ned.

• Sluk tabletten: Tryk på afbryderknappen og knappen Lydstyrke op på samme tid og derefter Tryk på Sluk.
  • Genstart tabletten: Tryk på afbryderknappen og knappen Lydstyrke op på samme tid og derefter Tryk på Genstart.
  • Aktivér Google Assistent: Hold fingeren på afbryderknappen.

(2) Lydstyrkeindstilling

Lydstyrkeknappen er placeret øverst på tablettens kant, i nærheden af bagsidekameraet.

• Du kan skrue op for lyden på din tablet ved at trykke på den side af lydstyrkeknappen, der er tættest på afbryderknappen.
  • Du kan skrue ned for lyden ved at trykke på den side af lydstyrkeknappen, der er længst væk fra afbryderknappen.
Tip! Når du har konfigureret Google Assistent, kan du bruge stemmen til at skrue op eller ned for lyden.

(3) Bagsidekamera

Bagsidekameraet med 8 megapixel har fast fokus og et synsfelt på 84°. På forsiden af tabletten er der et andet kamera med 8 megapixel kamera. Det sidder oven over skærmen.

(4) USB-C-port

Din Pixel Tablet har én USB-C-port. Brug denne port til at slutte din tablet til en ekstern enhed eller til et USB 2.0-kabel og en strømadapter, så du kan oplade den.

(5) Stik til dockingstation

Når du fastgør din Pixel Tablet til en højttalerdock, fastgøres disse stik til de pogo-pins, der sidder på forsiden af din højttalerdock.

(6) Fire indbyggede højttalere

De 4 indbyggede højttalere leverer lyd til din Pixel Tablet, når den ikke er fastgjort til en højttalerdock.

(7) Indbyggede mikrofoner

Pixel Tablet har 3 indbyggede mikrofoner til opkald, optagelser og Google Assistent.

(8) Puder med gribeflader

Takket være de 2 puder bag på Pixel Tablet står enheden godt fast på faste overflader.

Få flere oplysninger om Højttalerdock

Højttalerdock

Du kan købe en Pixel Tablet, der leveres med en højttalerdock, eller købe en separat dockingstation. Dockingstationen sluttes til en stikkontakt, og din tablet oplades automatisk, når den er fastgjort til den.

Strømadapter og kabel til dockingstationen

Hvis du køber en Pixel Tablet og en højttalerdock, medfølger der en strømadapter og et strømkabel til dockingstationen. Slut adapteren til en stikkontakt, sæt den anden ende i dockingstationen, og fastgør derefter tabletten til dockingstationen for at oplade den og bruge Hub-tilstand.

Tjek batteriikonet på din tablets skærm for at se, hvornår din tablet oplader. Ikonet ændres fra Lavt batteri Low battery til Batteriopladning Battery charging. Du kan også tjekke batteriniveauet.

Tekniske specifikationer