To get the most out of Google Home, choose your Help Center: U.S. Help Center, U.K. Help Center, Canada Help Center, Australia Help Center.

Tämä on Google Nest Hub Max

Google Assistantin avulla toimiva Google Nest Hub Max auttaa kiireistä perhettäsi pitämään yhteyttä ja pysymään ajan tasalla. Soita videopuheluja, pidä kotia silmällä poissa ollessasi, luo personoitu kalenteri hetkessä ja nauti Google Kuvista, YouTube TV:stä, videoista ja musiikista.

Yhteydenpito perheen kanssa

Olitpa sitten kotona tai toisella puolella maata, Nest Hub Max auttaa kaikkia pysymään yhteydessä toisiinsa. Voit soittaa videopuheluja Duolla. Se toimii ääniohjatusti, joten voit sanoa esimerkiksi "Hey Google, call Grandma." Google Kuvissa näet automaattisesti uusimmat ja parhaat kuvasi, joten tuntuu kuin perheenjäsenet olisivat aina lähellä.

Huom. Vaikka Google Duo ja Google Meet on yhdistetty uudeksi Meet-sovellukseksi mobiililaitteilla, tableteilla ja tietokoneilla, Google Nest ‐näytöillä näkyy edelleen Google Duo ‐kuvake Duo app.

Kotisi huolehtii sinusta ja sinä kodista

Sisäänrakennetun Nest Camin avulla voit seurata kodin tapahtumia, kun et ole paikalla. Voit vilkaista kodin tilanteen live-kuvan välityksellä. Saat ilmoituksen, jos liikettä havaitaan. Nest Aware ‑tilauksella saat jatkuvan videoinnin ja Tutut kasvot havaittu ‑ilmoitukset. Lue lisää Nest Camista Google Nest Hub Maxissa ja katso tavallisimmat kysymykset Nest Awaresta.

Entistä älykkäämpi koti

Nest Hub Max toimii tuhansien kodin älylaitteiden, kuten valojen, televisioiden ja lukkojen, kanssa. Voit myös ohjata niitä kaikkia samasta paikasta. Voit ohjata yhteensopivia televisioita, kaiuttimia ja pelikonsoleita Nest Hub Maxista myös äänikomennoilla tai yhdestä hallintapaneelista. Avaa ja sammuta laitteita, säädä äänenvoimakkuutta, toista, keskeytä ja tee hakuja.

Monipuolista viihdettä

Kaikki näyttää ja kuulostaa hyvältä 10-tuumaisella HD-näytöllä ja stereokaiuttimilla. Nauti videoista YouTubessa. Katso live-uutisia, urheilua ja TV-ohjelmia YouTube TV ‑tilauksella. Striimaa sovelluksistasi Chromecast Built-Inilla. Kuuntele musiikkia YouTube Musicilla, Spotifylla, Apple Musicilla, Pandoralla ja muilla palveluilla.

Ääniohjattua apua Google Assistantilta

Nest Hub Max pitää perheesi ajan tasalla kiireisessä arjessa. Kaikki näkevät omat tehtävänsä, kalenterinsa ja paljon muuta. Etsi vastauksia Googlelta. Katso ohjevideoita YouTubesta. Löydät myös haluamasi tiedot silloin, kun niitä tarvitset.

Huom. Videopuheluiden soittaminen ja videoviestien jättäminen edellyttää Google Duo ‑tiliä. Pimeänäköä ei tueta. Henkilökohtaiset tulokset ovat saatavilla enintään kuudelle käyttäjälle, ja ne on otettava erikseen käyttöön. YouTube TV ja musiikkipalvelut edellyttävät tilausta. Tutut kasvot havaittu ‑ilmoitukset eivät ole saatavilla Illinoisissa eivätkä EU:n alueella.