To get the most out of Google Home, choose your Help Center: U.S. Help Center, U.K. Help Center, Canada Help Center, Australia Help Center.

Häkäpitoisuus kodissasi

Nest Protect antaa hälytyksen ja lähettää sovellukseen viestin, kun se havaitsee, että häkäpitoisuus on noussut vaaralliselle tasolle. On tärkeää, että reagoit aina häkävaaraan poistumalla kotoa ja soittamalla hätäkeskukseen.

Hälytyksen soidessa sinun on siirryttävä raittiiseen ilmaan, vaikka sovelluksessa näkyvä häkäpitoisuus olisi alhainen. Häkäpitoisuus voi nousta nopeasti hälytyksen käynnistymisen jälkeen, joten sovelluksessa näkyvää tasoa ei tulisi pitää kodin nykyisenä häkätasona.

Mitä tehdä, jos kotona havaitaan häkää?

Häkävaara (CO) riippuu monista tekijöistä, kuten ilmassa olevan hään määrästä, altistumisen kestosta, terveydestäsi ja aktiivisuutesi tasosta. Häkämyrkytys voi aiheutua lyhyestä oleskelusta korkeassa häkäpitoisuudessa tai pidemmästä oleskelusta matalassa häkäpitoisuudessa.

Tapahtuman jälkeen Nest Protect kertoo korkeimman havaitun häkätason. Tämä on korkein häkäpitoisuus. Häkäpitoisuustaso löytyy myös Protect History ‑osiosta. Näiden tietojen avulla paloturvallisuusasiantuntija tai kokenut asentaja voi selvittää hään lähteen.

Nest Protect ei ole matalan tason häkävaroitin, joten se ilmoittaa häästä vain Heads Up‑ tai Emergency Alarm ‑tapahtumassa.

Tietyistä sairauksista kärsivien henkilöiden kannattaa harkita sellaisen häkävaroittimen käyttöä, mikä havaitsee alhaisia häkäpitoisuuksia, sekä sellaisia hälyttimiä, jotka toistavat hälytysäänen ja visuaalisen signaalin alle 30 ppm:n häkäpitoisuuksista.

Saat lisätietoja ottamalla yhteyttä terveydenhuollon ammattilaiseen tai tutustumalla WHO:n saasteisiin liittyvään dokumenttiin.