To get the most out of Google Home, choose your Help Center: U.S. Help Center, U.K. Help Center, Canada Help Center, Australia Help Center.

Google Nest- tai Google Home ‑kaiuttimen tai ‑näytön tehdasasetusten palautus

Tehdasasetusten palautus palauttaa Google Nest- tai Google Home ‑kaiuttimen tai ‑näytön alkuperäiset oletusasetukset.

Huom. Tämä toiminto tyhjentää datasi laitteelta, eikä sitä voi kumota.
Google Home Google Home

Paina laitteen takaosassa olevaa mikrofonin mykistyspainiketta noin 15 sekunnin ajan. Google Home ilmoittaa, että se palautetaan.

Huom. Google Homen tehdasasetuksia ei voi palauttaa äänikomennolla tai Google Home ‑sovelluksella Google Home ‑sovellus.

Vianetsintäohjeet Google Homen palauttamiseen liittyviin ongelmiin

Googel Nest Mini Google Nest Mini (2. sukupolvi)

Laita mikrofoni pois päältä laitteen sivulta. Valot muuttuvat oransseiksi. Paina pitkään Nest Minin keskikohtaa, jonka päällä näkyy valoja. 5 sekunnin jälkeen laitteesi aloittaa tehdasasetusten palauttamisen. Pidä keskikohtaa painettuna noin 10 sekunnin ajan tai pidempään, kunnes vahvistusääni ilmoittaa laitteen palauttamisesta.

Google Nest Mini reset

Google Nest Minin tehdasasetuksia ei voi palauttaa äänikomennolla tai Google Home ‑sovelluksella Google Home ‑sovellus.

Vianetsintäohjeet Google Nest Minin palauttamiseen liittyviin ongelmiin

Google Home Mini Google Home Mini (1. sukupolvi)

Paina pitkään tehdasasetusten palautuspainiketta, joka on Home Minin pohjassa olevan virtajohdon alla. Se on pohjaan kaiverrettu ympyrä. 5 sekunnin jälkeen laitteesi aloittaa tehdasasetusten palauttamisen. Pidä painiketta painettuna noin 10 sekunnin ajan tai pidempään, kunnes vahvistusääni ilmoittaa laitteen palauttamisesta.

Huom. Google Home Minin tehdasasetuksia ei voi palauttaa äänikomennolla tai Google Home ‑sovelluksella Google Home ‑sovellus.

Vianetsintäohjeet Google Home Minin palauttamiseen liittyviin ongelmiin

Google Home Max Google Home Max

Paina noin 12 sekunnin ajan tehdasasetusten palautuspainiketta, joka on Home Maxin takana virtajohdon lähellä. Home Max ilmoittaa, että se palautetaan.

Huom. Google Home Maxin tehdasasetuksia ei voi palauttaa äänikomennolla tai Google Home ‑sovelluksella Google Home ‑sovellus.
Google Nest Audio Google Nest Audio
Laita mikrofoni pois päältä laitteen takaosasta. Valot muuttuvat oransseiksi. Paina pitkään Nest Audion keskikohtaa, läheltä yläosaa. 5 sekunnin jälkeen laitteesi aloittaa tehdasasetusten palauttamisen. Pidä painiketta painettuna noin 10 sekunnin ajan tai pidempään, kunnes vahvistusääni ilmoittaa laitteen palauttamisesta.
Huom. Nest Audion tehdasasetuksia ei voi palauttaa äänikomennolla tai Google Home ‑sovelluksella Google Home ‑sovellus.
 Google Nest Hub (2. sukupolvi)
Paina Nest Hubin takana olevia äänenvoimakkuuspainikkeita yhtä aikaa noin 10 sekunnin ajan. Nest Hub ilmoittaa, että se palautetaan.
Huom. Nest Hubin tehdasasetuksia ei voi palauttaa äänikomennolla tai Google Home ‑sovelluksella Google Home ‑sovellus.
 Google Nest Hub
Paina Nest Hubin takana olevia äänenvoimakkuuspainikkeita yhtä aikaa noin 10 sekunnin ajan. Nest Hub ilmoittaa, että se palautetaan.
Huom. Nest Hubin tehdasasetuksia ei voi palauttaa äänikomennolla tai Google Home ‑sovelluksella Google Home ‑sovellus.
 Google Nest Hub Max
  1. Tallenna tärkeät tallenteet laitteesi videohistoriasta.
  2. Poista Nest Hub Max Google Home ‐sovelluksesta Google Home ‑sovellus.
  3. Paina Nest Hub Maxin takana olevia äänenvoimakkuuspainikkeita yhtä aikaa noin 10 sekunnin ajan. Nest Hub Max ilmoittaa, että se palautetaan.
Huom. Nest Hub Maxin tehdasasetuksia ei voi palauttaa äänikomennolla tai Google Home ‑sovelluksellaGoogle Home ‑sovellus.

Muuta aiheeseen liittyvää

Google Nest- tai Home-kaiuttimen tai ‑näytön käyttöönotto

Chromecastin tehdasasetusten palauttaminen

Wifi-laitteen tehdasasetusten palauttaminen

Nest-kameran tai ‑ovikellon uudelleenkäynnistys tai tehdasasetusten palautus