To get the most out of Google Home, choose your Help Center: U.S. Help Center, U.K. Help Center, Canada Help Center, Australia Help Center.

Google Nest ‑laitteet

Tämä on Google Nest- ja Google Home ‑laiteperhe. Aina käytettävissäsi. Kysy Google Assistantilta asioita ja anna sille tehtäviä. Henkilökohtainen Googlesi on aina valmis auttamaan.

Google Home

Voit pyytää Google Homelta mitä tahansa musiikin kuuntelusta aamu-uutisiin, liikennetilanteesta termostaatin säätöön – käyttämättä ollenkaan käsiä.

Google Assistantin ansiosta voit ohjata musiikkia, kotiasi ja omaa mielenkiintoasi. Sulavalinjainen Google Home sopii minne tahansa musiikin kuunteluun tai Google Assistantin käyttöön. Aloita sanomalla "Ok Google".

Osta nyt

Google Nest Mini (2. sukupolvi)

Googel Nest Mini

Tämä on 2. sukupolven Google Nest Mini, eli ääniohjattu kaiutin. Sano "Ok Google", niin voit kuunnella haluamiasi kappaleita esimerkiksi Spotifysta tai YouTube Musicista. Kaiuttimen äänenlaatu on parempi ja syvempi, se toimii tehokkaammin ja bassoääni on voimakkaampi alkuperäiseen Home Miniin verrattuna.

Pyydä apua Google Assistantilta (esim. säätiedot, uutiset tai melkein mitä tahansa) ja hyödynnä Googlen parhaat ominaisuudet. Voit saada personoituja aikataulu- ja työmatkatietoja sekä muistutuksia. Aseta ajastimia ja hälytyksiä. Voit myös laittaa yhteensopivat älyvalot päälle.

Nest Mini on yhteensopiva tuhansien huippubrändien älylaitteiden (esim. älyvalojen, ‑termostaattien ja ‑lukkojen) kanssa. Se sopii mihin tahansa huoneeseen – sohvapöydälle, yöpöydälle tai seinälle.

Osta nyt

Google Home Mini (1. sukupolvi)

Google Home Mini

Tämä on Google Home Mini, joka toimii Google Assistantin avulla. Alkuperäinen Google Home antaa ääniohjattua apua, ja Google Home Minin avulla voit hyödyntää sitä useammissa paikoissa. Kumman tahansa valitsetkin, saat vastauksia kysymyksiin, voit nauttia viihteestä, järjestellä oman päiväsi ja ohjata älykästä kotiasi pelkästään ääntäsi käyttämällä. Molemmat ymmärtävät sinua luotettavasti, kun sanot "Ok Google" – ja voivat jopa erottaa äänesi muiden kotonasi asuvien äänistä ja antaa todellisen personoidun kokemuksen.

Osta nyt

Google Home Max

Google Home Max

Suunniteltu äänentoistoa varten. Läpikotaisin.

Google Home Max tuo Googlen ominaisuudet musiikin ystävien käyttöön. Täytä suurinkin huone syvällä, kokonaisvaltaisella äänellä. Google Home Max säätää itsensä automaattisesti, joten voit asettaa sen haluamaasi paikkaan huoneessa.

Kysy siltä tietoa tai pyydä apua. Aloita sanomalla "Ok Google" ja tuo henkilökohtainen Googlesi luokkansa parhaisiin kaiuttimiin.

Voit ostaa Google Home Maxin näiltä valtuutetuilta jälleenmyyjiltä.

Osta nyt

Google Nest Audio

Google Nest Audio

Tämä on Nest Audio. Musiikki kuulostaa juuri siltä kuin sen pitääkin – laulu erottuu kirkkaana ja jykevä basso täyttää koko huoneen. Sano "Ok Google", niin voit kuunnella suosikkibiisejäsi eniten käyttämistäsi striimauspalveluista tai hakea ohjeita. Voit myös luoda kodin audiojärjestelmän muiden Nest-kaiutinten kanssa käden käänteessä.

Kuuntele stereona tai kaikkialla kotonasi. Voit myös sanoa "Ok Google, siirrä musiikin toisto makuuhuoneen kaiuttimeen", niin musiikki seuraa mukanasi. Nest Audio on suunniteltu istumaan kotiisi täydellisesti. Se näyttää yhtä upealta kuin kuulostaakin.

Osta nyt

Google Nest Hub

Google Nest Hubilla saat kotona visuaalista apua koska tahansa. Sisäänrakennetun Google Assistantin ansiosta voit katsoa ajankohtaiset tapahtumat ja muistutukset puhekomennoilla sekä ohjata yhteensopivia älylaitteita yhdestä hallintapaneelista. Esitä kysymyksiä, niin saat Googlelta monipuolisia visuaalisia vastauksia ja löydät YouTubesta hyödyllisiä videoita. Lisäksi voit kuunnella lempimusiikkiasi huippulaadukkaalla kaiuttimella ja palata muistoihin Google Kuvissa. Kun saat apua pieniin hetkiin, voit helpommin nauttia suurista.

Osta nyt

Google Nest Hub Max

Google Assistantin avulla toimiva Google Nest Hub Max auttaa kiireistä perhettäsi pitämään yhteyttä ja pysymään ajan tasalla. Soita videopuheluja, pidä kotia silmällä poissa ollessasi, luo personoitu kalenteri hetkessä ja nauti Google Kuvista, YouTube TV:stä, videoista ja musiikista.

Osta nyt

Laitteen käyttöönotto