To get the most out of Google Home, choose your Help Center: U.S. Help Center, U.K. Help Center, Canada Help Center, Australia Help Center.

Google Home ‐sovelluksen julkinen ennakkoversio

Julkisella ennakkoversiolla saat aikaisen pääsyn Google Home ‐sovelluksen uusiin ominaisuuksiin ennen kuin ne tulevat yleisesti saataville. Osallistujat voivat kokeilla uusia ominaisuuksia ja antaa palautetta, jonka perusteella Google voi parantaa ominaisuuksia ennen kuin ne julkaistaan kaikille.

Kun olet liittynyt, voit käyttää julkisen ennakkoversion ominaisuuksia, jotka ovat saatavilla seuraaville:

Näin voit liittyä julkiseen ennakkoversioon

Voit liittyä julkiseen ennakkoversioon Google Home ‐sovelluksen mobiiliversiossa tai osoitteessa home.google.com:

• Avaa Google Home ‑sovellus Google Home ‑sovellus valitse Asetukset Julkinen ennakkoversio Liity julkiseen ennakkoversioon
  • Mene osoitteeseen home.google.com kirjaudu sisään valitse Julkinen ennakkoversio Liity julkiseen ennakkoversioon

Saat viestin, jossa on tietoa julkisesta ennakkoversiosta ja siitä, milloin voit aloittaa uusien ominaisuuksien käytön. Voit myös halutessasi poistua julkisesta ennakkoversiosta.

Kun olet liittynyt julkiseen ennakkoversioon, mobiilisovelluksessa ja Google Homen verkkoversiossa näkyy ennakkoversiokuvake . Saatat myös saada satunnaisia muistutusilmoituksia, kun avaat Google Home ‐sovelluksen.

Vahvista Google Ryhmien asetukset, jotta sinut voidaan lisätä ohjelmaan:

1. Kirjaudu Google Ryhmiin.
  2. Valitse Asetukset Settings Yleiset asetukset.
  3. Varmista, että "lisätä itsesi ryhmiin" on valittuna valitse Tallenna.

Palautteen antaminen

Lähettämällä palautetta voit kertoa meille, miten hyvin julkisen ennakkoversion ominaisuudet toimivat.
  1. Valitse Google Home ‐sovelluksesta Google Home ‑sovellus, valitse Julkinen ennakkoversio Anna palautetta.
  2. Kerro meille, mitä mieltä olet, valitse Seuraava Lähetä.

Näin voit poistua julkisesta ennakkoversiosta

Jos poistut julkisesta ennakkoversiosta, menetät pääsyn kaikkiin sen ominaisuuksiin mobiilisovelluksessa, Google Homen verkkoversiossa ja Wear OS:n Google Homessa.

Voit poistua julkisesta ennakkoversiosta Google Home ‐sovelluksen mobiiliversiossa tai osoitteessa home.google.com:

• Avaa Google Home ‑sovellus Google Home ‑sovellus valitse Julkinen ennakkoversio Poistu julkisesta ennakkoversiosta
  • Mene osoitteeseen home.google.com kirjaudu sisään valitse Julkinen ennakkoversio Poistu julkisesta ennakkoversiosta

Tämänhetkiset ominaisuudet julkisessa ennakkoversiossa

Julkisessa ennakkoversiossa saatavilla olevat ominaisuudet vaihtelevat ajan mittaan. Kun liityt julkiseen ennakkoversioon, et välttämättä saa päivitettyjä ominaisuuksia heti. Saat uudet ominaisuudet, kun ne ovat valmiina käyttöön.

Vinkki: Ennen kuin käytät ominaisuutta, tarkista tunnetut ongelmat.

Autotallin ovivalvonta

Autotallin ovivalvonta on tällä hetkellä käytettävissä julkisessa ennakkoversiossa ja sitä tuetaan vain Yhdysvalloissa ja Kanadassa. Tämän avulla voit ottaa Nest-kameran käyttöön niin, että saat ilmoituksia, kun autotallin ovi avautuu, sulkeutuu tai on jäänyt auki. Jos sinulla on 1. sukupolven Nest Aware ‐tilaus, sinun on siirrettävä tilisi, ennen kuin voit käyttää autotallin ovivalvontaa.

Lue lisää autotallin ovivalvonnan käyttämisestä.

Skriptieditori

Skriptieditori on tällä hetkellä saatavilla julkisessa ennakkoversiossa Google Homen verkkoversiossa ja Google Home ‐mobiilisovelluksessa. Skriptieditorilla voit luoda ja muokata omia skripti-automaatioita käyttämällä käynnistimiä, ehtoja, toimintoja ja logiikkaa. Voit myös luoda paikallaolotunnistimen avulla enemmän omia automaatioita kuin tällä hetkellä Kotona- ja Poissa-ohjelmien kanssa. Voit nyt käyttää skriptieditoria Google Homen verkkoversiossa osoitteessa home.google.com/automations.

Tärkeää: Kaikki kodin jäsenet voivat nähdä, milloin nämä ohjelmat ovat käynnissä. Ohjelmat on tarkoitettu vain helpottamaan elämää, ei turvallisuuden tai tietoturvan kannalta kriittisiin käyttötapauksiin. Älä luo ohjelmia, jotka voivat aiheuttaa loukkaantumisen tai vahinkoa, jos ne eivät käynnisty tai pysähdy. Ohjelmat tarvitsevat toimivan internetyhteyden, Wi-Fi-yhteyden ja palvelut. Tämä koskee sekä Googlen että niiden kolmansien osapuolten palveluita, jotka ovat valmistaneet ohjelmiin kuuluvat laitteet. Ohjelmat eivät välttämättä toimi aina, eikä Google ole vastuussa vahingoista tai menetyksistä, jotka johtuvat ohjelmien virheistä.
Auta minua ohjelmoimaan on skriptieditorin kokeellinen ominaisuus. Sen avulla on helpompi luoda tehokkaita kodin automaatioita Google Homen verkkoversiossa. Voit nyt yksinkertaisesti kuvailla haluamaasi automaatiota, niin generatiivinen tekoäly luo skriptin puolestasi. Ominaisuus on saatavilla Julkinen ennakkoversio ‑ohjelmassa rajoitetun ajan.

Ominaisuudet Home-sovelluksen mobiiliversiossa

Useimmat Android- ja iOS-puhelinten ja ‐tablettien Home-sovelluksen ominaisuudet ovat kaikkien käytettävissä. Seuraavat lisäominaisuudet ovat käytettävissä myös Google Home ‐mobiilisovelluksessa, kun liityt julkiseen ennakkoversioon.

Nest-kameroiden siirtäminen Google Home ‐sovellukseen

Laitteen (Nest Cam Indoor ja Nest Cam Outdoor) omistajat voivat lisätä kamerat Home-sovellukseen. Jos ehdot täyttyvät, sovellus ilmoittaa asiasta. Lue lisää laitteiden siirtämisestä.

Toimii Google Homen kanssa ‐kameroiden livestriimien katsominen

Voit katsoa yhteensopivien Toimii Google Homen kanssa ‐kameroiden livestriimejä Google Home ‐sovelluksesta. Ominaisuus on vielä kehitysvaiheessa, eikä se ole käytettävissä kaikilla kameroilla. Kokeile tätä ehdot täyttävällä kameralla:

Linkitä kamera

1. Avaa Google Home ‑sovellus Google Home ‑sovellus.
  2. Valitse Laitteet   Lisää   Toimii Google Homen kanssa Works with Google Home.
  3. Valitse kameran valmistaja listalta ja viimeistele tilisi linkitys.

Katso livestriimiä

1. Avaa Google Home ‑sovellus Google Home ‑sovellus.
  2. Valitse Suosikit tai Laitteet valitse kamera, jonka kuvaa haluat katsella.

Ominaisuudet Wear OS:ssä

All Home app features for Wear OS are currently available to everyone. New Wear OS features will come to Public Preview in the future.

Tunnetut ongelmat

• Kameran tai ovikellon siirto Nest-sovelluksesta Home-sovellukseen voi jumiutua tai epäonnistua. Jos laitteiden siirto ei onnistu toisen yrityksen jälkeen, ota meihin yhteyttä.
  • Kun Nest-sovellukseen lisätyn kodin omistaja siirtää kameran Home-sovellukseen, muut kodin jäsenet menettävät kameran täydet pääsyoikeudet Nest-sovelluksessa. Muiden kodin jäsenten on liityttävä julkiseen ennakkoversioon, jotta he voivat käyttää kameraohjainta Home-sovelluksessa. Lue lisää laitteiden siirtämisestä.