Felsökning av policyn för användares medgivande inom EU

Googles uppdaterade policy för användares medgivande inom EU kräver att du uppfyller flera skyldigheter, till exempel

• att ge användarna i Europeiska ekonomiska samarbetsområdet (EES) och Förenade kungariket vissa upplysningar
  • att inhämta användarnas samtycke till användning av cookies eller annan lokal lagring där detta är ett rättsligt krav, samt till insamling, utlämning och användning av personuppgifter i syfte att anpassa annonser.

Policyn återspeglar kraven i EU:s direktiv om digital integritet och kraven i den allmänna dataskyddsförordningen (GDPR).

I det här felsökningsverktyget besvaras några vanliga frågor om granskningen av policyn för användares medgivande inom EU och vad du som annonsör eller utgivare kan göra för att uppfylla kraven i policyn. Läs mer om policyn i hjälpcentret för policyn för användares medgivande inom EU.

Välj frågorna nedan för att få hjälp med policyn för användares medgivande inom EU: