Løs problemer knyttet til retningslinjene for brukersamtykke i EU

I henhold til Googles oppdaterte retningslinjer for brukersamtykke i EU er du pålagt ulike forpliktelser. Du må blant annet

• videreformidle visse opplysninger til brukerne du har i EØS og Storbritannia
  • innhente samtykke fra disse brukerne for å kunne bruke informasjonskapsler og annen lokal lagring i tilfeller der dette kreves i henhold til lov og rett, og for å kunne samle inn, dele og bruke personopplysninger i forbindelse med personlig tilpasning av annonser

Disse retningslinjene gjenspeiler kravene i EUs kommunikasjonsverndirektiv og EUs personvernforordning.

I dette feilsøkingsprogrammet får du svar på noen vanlige spørsmål om revideringen av retningslinjene for brukersamtykke i EU, og hva du som annonsør eller publisist kan gjøre for å overholde retningslinjene. Du kan finne ut mer om retningslinjene i brukerstøtten for retningslinjene for brukersamtykke i EU.

Velg spørsmålene nedenfor for å få hjelp med retningslinjene for brukersamtykke i EU: