Versjon 12.5

Funksjonene nedenfor er nå tilgjengelige i Google Ads Editor versjon 12.5. Last ned den nyeste versjonen av Google Ads Editor.

Mer tekst i utvidede tekstannonser

Vi har nylig gjort endringer i utvidede tekstannonser, og du har nå mer plass til å formidle budskapet ditt til kundene. Nå kan du legge til en tredje overskrift og en ny beskrivelse, og hvert beskrivelsesfelt har en grense på 90 tegn. Finn ut mer om utvidede tekstannonser

Ny tekstlinje for dynamiske søkeannonser

Nå er det mer plass i dynamiske søkeannonser til å formidle budskapet ditt til potensielle kunder. Du kan nå legge til en ny tekstlinje, og begge beskrivelsesfeltene har en grense på 90 tegn. Finn ut mer om dynamiske søkeannonser

Lengre beskrivelser for oppringingsannnonser

I oppringingsannonser er tegngrensen på beskrivelsesfeltet økt til 90 tegn. Finn ut mer om oppringingsannonser

Ny egendefinert regel: nettstedslinker uten beskrivelser

Ved å bruke elementer for nettstedslinker med beskrivelsestekst kan du oppnå høyere CTR, og med denne egendefinerte regelen blir du varslet hvis du prøver å legge til eller redigere elementer uten beskrivelsestekst i feeder for nettstedslinker. Finn ut mer om egendefinerte regler