Valinnaiset URL-osoitteet Tee useita muutoksia -työkalussa

Näkyvät ja lopulliset URL-osoitteet ovat valinnaisia Tee useita muutoksia -työkalussa.

Jos et sisällytä mainoksiin URL-osoitteita, Google Ads Editor yrittää lainata URL-osoitteet saman mainosryhmän samantyyppisistä, aiemmin luoduista mainoksista. Uudet mainokset luodaan, vaikka sopivia vastaavuuksia ei löytyisi, mutta URL-osoitekentät jätetään tällöin tyhjiksi. Uusien mainosten yhteydessä näkyy datanäkymässä punainen virhemerkki, kunnes puuttuvat URL-osoitteet lisätään mainoksiin.