Kohteiden kopioiminen, siirtäminen tai liittäminen tilissä

Google Ads Editorissa on useita tapoja kopioida ja siirtää kohteita sijainnista toiseen. Jos haluat tarkemmat ohjeet jollekin tietylle kohdetyypille (esimerkiksi avainsanoille tai mainosryhmille), tutustu tämän artikkelin lopussa annettuihin sivuihin.

Kohteiden kopiointi tai siirtäminen tilin sisällä

1. Valitse haluamasi ympäristö puunäkymästä. Se voi olla tilin nimi, tietty kampanja tai mainosryhmä, joka sisältää siirrettävät kohteet. Jos esimerkiksi haluat kopioida avainsanoja Kampanjasta 4, valitse Kampanja 4 puunäkymästä.
  2. Klikkaa asiaankuuluvaa tyyppiä. Jos esimerkiksi haluat kopioida avainsanoja, valitse Avainsanat.
  3. Valitse yksi tai useampi kopioitava tai leikattava kohde.
  4. Siirry Lisää toimintoja -valikon kohtaan Kopioi tai leikkaa.
  5. Valitse puunäkymästä kohdekampanja tai -mainosryhmä.
  6. Siirry kohtaan Muokkaa-valikko > Liitä.

Vedä ja pudota

Jos haluat siirtää kohteen nopeasti, valitse se datanäkymässä ja vedä se uuteen paikkaan puunäkymässä. Kopioi se pitämällä Control-näppäintä painettuna.

Voit esimerkiksi siirtää tekstimainokset uuteen kampanjaan valitsemalla mainokset ja vetämällä ne haluttuun kampanjaan puunäkymässä. Alkuperäisessä kampanjassa mainokset näkyvät poistettuina ja uudessa lisättyinä.

Jos haluat kopioida tai siirtää mainosryhmiä, voit vetää ja pudottaa niitä puunäkymässä.

Liitä useisiin paikkoihin

1. Kopioi joukko kohteita (esimerkiksi avainsanoja tai mainoksia).
  2. Valitse puunäkymässä useita kampanjoita tai mainosryhmiä näppäinyhdistelmällä Ctrl + klikkaus (Windows-tietokoneet) tai + klikkaus (Mac-tietokoneet).
  3. Liitä kohteet valittuihin kampanjoihin tai mainosryhmiin.
  4. Vahvista mainosryhmät, joihin haluat liittää kohteet, ja klikkaa OK.