Jatka töitä tarkistaessasi tai viedessäsi muutoksia

Jos käytät Google Ads Editoria useamman kuin yhden tilin hallintaan, voit muokata toista tiliä tarkistaessasi tai viedessäsi muutoksia.

Toisen tilin käyttäminen muutoksia tarkistettaessa tai vietäessä

1. Avaa tilinhallinta valitsemalla Tilit-valikosta Avaa.
  2. Valitse tai lisää tili ja klikkaa Avaa.

Muutostesi tarkistus tai vienti jatkuu taustalla samaan aikaan kun teet töitä. Tilinhallintanäkymän Viimeksi päivitetty -sarakkeessa on edistymispalkki, josta näet, miten pitkälle muutosten vienti on edennyt.

Muutosten peruuttaminen

Kun olet aloittanut muutosten tarkistamisen tai viemisen, voit keskeyttää toiminnon tilinhallinnassa.

1. Avaa tilinhallinta valitsemalla Tilit-valikosta Avaa.
  2. Etsi tili, jonka muutoksia tarkistetaan tai viedään, tai valitse useita tilejä kerralla.
  3. Klikkaa Peruuta tilinhallintaikkunan yläosassa tai klikkaa hiiren kakkospainikkeella tiliä ja valitse Peruuta.

Vientitoimintojen seuraaminen tilinhallintanäkymässä

Voit avata tilinhallinnan milloin tahansa valitsemalla Tilit-valikosta vaihtoehdon Avaa. Tilinhallintanäkymässä voit

• tarkastella toimintojen edistymistä tileillä, joiden muutoksia tarkistetaan tai viedään
  • peruuttaa tarkistus- tai vientitoimintoja
  • avata tilin, jonka muutosten tarkistus tai vienti on valmistunut.

Useiden tilien muutosten tarkistaminen tai vieminen samanaikaisesti

Useilla tileillä voidaan tarkistaa tai viedä muutoksia samanaikaisesti. Jos esimerkiksi avaat tilin B, kun tilin A muutoksia viedään, voit tarkistaa muutoksia tilillä B ja aloittaa tilin C muokkauksen, jolloin sinulla on käynnissä kaksi taustatoimintoa.

Tilin hallinnoijan avulla voit valita kerralla useita tilejä tarkistettavaksi ennen lähettämistä.

Et voi avata tiliä, jonka muutoksia tarkistetaan tai viedään parhaillaan. Sinun on ensin peruutettava toiminto tai vahvistettava, että se on valmis. Tarkistus- ja vientitoiminnot voivat valmistua kolmella tavalla:

Tuloksesta riippumatta sinun on vahvistettava toiminnon päättyminen, ennen kuin voit avata kyseisen tilin. Voit vahvistaa valmistumisen tilinhallintanäkymässä. Tileillä, joiden muutoksia tarkistetaan tai viedään, näkyy edistymispalkki Viimeksi päivitetty -sarakkeessa.

Kun olet vahvistanut valmistumisen, voit tarkistaa tai viedä muutokset, jotka epäonnistuivat edellisessä yrityksessä.

Voit viedä useiden tilien muutoksia samalla kerralla valitsemalla tilit tilinhallintanäkymästä ja valitsemalla sitten Lähetä.