Display-verkoston hintatarjousten muokkausten määrittäminen

Google Ads Editor 1.8 tukee yleisökohdistuksen uusimpia päivityksiä. Google Ads Editorin aiemmat versiot puolestaan eivät tue uusia kohdistustapoja. Suosittelemme päivittämään Google Ads Editorin versioon 1.8, jotta voit välttää yleisöjen lataamiseen, katsomiseen ja lisäämiseen liittyvät virheet.
Hintatarjouksen muokkaus –90 % alentaa hintatarjousta 90 %, jolloin se on 10 % alkuperäisestä hintatarjouksesta. Vastaavasti muokkaus +900 % kasvattaa sijainnin hintatarjouksen kymmenkertaiseksi alkuperäiseen summaan verrattuna. Oletetaan esimerkiksi, että mainosryhmäsi hintatarjous on 2,00 euroa ja kohdistetun sijainnin hintatarjouksen muokkaus on +200 %. Tätä sijaintia varten käytetään siten 6,00 euron hintatarjousta.

Lisää tai päivitä Display-verkoston kohteiden hintatarjousten muokkauksia

1. Valitse tyyppiluettelosta Avainsanat ja kohdistaminen > Sijoittelut, Yleisöt, Sukupuolet tai Iät.
  2. Valitse yksi tai useampi kohdistus.
  3. Valitse muokkauspaneelista Hintatarjouksen muokkaus ja määritä arvo väliltä –90…+900 %.