Mainosryhmän Display-verkoston asetukset

Google Ads Editor 1.8 tukee yleisökohdistuksen uusimpia päivityksiä. Google Ads Editorin aiemmat versiot puolestaan eivät tue uusia kohdistustapoja. Suosittelemme päivittämään Google Ads Editorin versioon 1.8, jotta voit välttää yleisöjen lataamiseen, katsomiseen ja lisäämiseen liittyvät virheet.

Jokaisessa mainosryhmässä on kolme Display-verkoston asetusta: joustava kattavuus, Display-verkoston oma hintatarjoustyyppi ja kohdistuksen optimointi. Voit tarkastella tai muuttaa mainosryhmän Display-verkoston asetuksia Mainosryhmät-välilehden kautta.

Joustava kattavuus

Tämä asetus määrittää mainosryhmän kattavuuden Display-verkostossa. Jos haluat katsoa tai muokata yhtä tai useampaa mainosryhmää koskevia joustavan kattavuuden vaihtoehtoja, valitse tyyppiluettelosta Mainosryhmät, valitse haluamasi ryhmät ja klikkaa Joustava kattavuus ‑välilehteä.

Joustava kattavuus ‑paneelissa on valittavana seuraavat vaihtoehdot Display-verkostokohdistukselle: Sijoittelut, Aiheet, Yleisöt, Sukupuoli, Ikä, Perhetilanne ja Kotitalouden tulot.

Kullekin vaihtoehdolle on kaksi asetusta:

• Kohdistus: Mainoksesi kohdistetaan valitsemasi menetelmän mukaan. Jos valitset esimerkiksi sijoitteluihin perustuvan kohdistuksen, mainoksesi näytetään ainoastaan silloin, kun se vastaa jotakin lisäämistäsi sijoitteluista.
  • Havainnot: Jos valitset tämän asetuksen, mainoksesi voidaan näyttää muiden lisäämiesi kohdistustapojen perusteella. Voit kuitenkin parantaa mainosten näkymisen todennäköisyyttä asettamalla hintatarjouksia.

Lisätietoja asetusten merkityksestä on Google Adsin ohjekeskuksessa.

Voit muokata kutakin kohdistusvaihtoehtoa (Sijoittelut, Aiheet, Yleisöt, Sukupuoli, Ikä, Perhetilanne ja Kotitalouden tulot) klikkaamalla Joustava kattavuus ‑paneelista valikon avaavia nuolia.

Display-verkoston oma hintatarjoustyyppi

Jos mainosryhmäsi sisältää erilaisia hintatarjouksia (esimerkiksi avainsanoihin, sijoitteluihin, aiheisiin, yleisöihin, sukupuoleen ja ikään liittyviä), Display-verkoston oma hintatarjoustyyppi ‑asetus määrittää, mitä hintatarjouksia Display-verkostossa käytetään.

Jos et valitse hintatarjouksen tyyppiä tai hintatarjouksen tyyppi ei koske mainosryhmää (olet esimerkiksi valinnut Aiheet, mutta mainosryhmässä ei ole aiheisiin liittyviä hintatarjouksia), käytetään mainosryhmän oletushintatarjouksia.

Vaikka määrittäisit hintatarjoustyypin, voit silti määrittää myös muunlaisia hintatarjouksia. Jos olet valinnut hintatarjoustyypiksi esimerkiksi Aiheet, voit määrittää myös sijoittelun ja avainsanan hintatarjouksia. Niitä ei käytetä mainosten näyttämiseen, mutta niitä voidaan käyttää, jos valitset jonkin muun muokatun hintatarjoustyypin.

Kohdistuksen optimointi

Mainosryhmät-välilehden Kohdistuksen optimointi ‑asetuksella voit valita aggressiivisen tai konservatiivisen kohdistamisen tai poistaa Display-verkoston kampanjan optimoinnin käytöstä mainosryhmissä.

Sisällön ja yleisön avainsanat

Display-kampanjoiden valintapaneelista voit valita, haluatko ottaa käyttöön sisällön avainsanat tai poistaa ne käytöstä. Jos otat sisällön avainsanat käyttöön, mainoksesi näytetään selaajalle sivun sisällön perusteella. Jos taas valitset yleisön avainsanat, mainosten näyttäminen perustuu viimeaikaiseen selaushistoriaan.  Suositeltu asetus on yleisön avainsanat. Lisätietoja Display-kampanjoiden avainsanoista

Huomioitavaa
Tammikuusta 2017 alkaen Display- ja videomainosryhmien mainoksia voidaan näyttää Google Display ‑verkostossa ja YouTubessa, kun näissä mainosryhmissä ei ole valittu kohdistustapaa. Tällaiset mainosryhmät keskeytetään 18. tammikuuta alkaen automaattisesti, jotta mainoksia ei näytetä paikoissa, joissa et halua niitä näyttää. Jatkossa mainosryhmiä ei kuitenkaan keskeytetä automaattisesti, vaan sinun on keskeytettävä manuaalisesti mainosryhmät, joiden mainokset eivät ole valmiita näytettäviksi. Lue lisää mainosryhmien keskeyttämisestä ja jatkamisesta.

Kaikki kolme mainosryhmän Display-verkoston asetusta sisältyvät HTML-, AES- ja AEA-vientitiedostoihin. Joustava kattavuus-, Kohdistuksen optimointi- ja Display-verkoston oma hintatarjoustyyppi ‑asetukset sisältyvät CSV-muotoisiin vienti- ja tuontitiedostoihin.