Kampanjan verkoston asetusten tarkasteleminen tai muuttaminen

Google Ads Editor 1.8 tukee yleisökohdistuksen uusimpia päivityksiä. Google Ads Editorin aiemmat versiot puolestaan eivät tue uusia kohdistustapoja. Suosittelemme päivittämään Google Ads Editorin versioon 1.8, jotta voit välttää yleisöjen lataamiseen, katsomiseen ja lisäämiseen liittyvät virheet.

Google Ads Editor tukee seuraavia Google Adsin kampanjatyyppejä:

• Haku
  • Haku (mobiilisovelluksen asennukset)
  • Display
  • Display (Smart)
  • Display (mobiilisovelluksen asennukset)
  • Display (Gmail)
  • Shopping
  • Video
  • Video – Puskurimainos
  • Video (konversioiden lisääminen)
  • Video – Outstream
  • Sovelluskampanjat

Näet kampanjatyypin ja voit muuttaa sitä Kampanjat-kohdasta. Voit tehdä muutoksen myös Google Ads Editorin tiedostojen viennin ja tuonnin avulla. Kaikkia kampanjatyyppejä ei voi enää muuttaa sen jälkeen, kun kampanja on luotu ja julkaistu.

Aiemmin luotujen kampanjoiden kampanjatyypin muuttaminen

Voit päivittää kampanjan tyypin valitsemalla jonkin seuraavista vaihtoehdoista:

Vaihtoehto 1: Valitse Kampanjat-välilehden tietonäkymästä ainakin yksi kampanja. Valitse muokkauspaneelin Kampanjatyyppi-osiosta uusi kampanjatyyppi. Ota tarvittaessa käyttöön tai poista käytöstä Sisällytä hakukumppanit ‑vaihtoehto (käytettävissä hakuverkostoon kohdistetuissa kampanjoissa). Lue lisää kampanjan asetusten muuttamisesta.

Vaihtoehto 2: Sisällytä CSV-tuontitiedostoon tai Tee useita muutoksia kerralla ‑työkaluun Campaign type ‑sarake ja syötä siihen kampanjan tyyppi. Tässä pari tätä vaihtoehtoa koskevaa vinkkiä:

• Campaign type ‑arvot: Sisällytä sarakkeeseen jokin seuraavista arvoista: Search, Search - Mobile app installs, Display, Display - Smart, Display - Mobile app installs, Display - Gmail, Shopping, Video, Video - Bumper ad, Video - Drive conversions, Video - Outstream, Universal app.
  • Networks-sarake: Jos kampanjatyyppiä ei ole määritetty, se määritetään Networks-sarakkeen arvon perusteella. Sarakkeessa voi lukea joko Search Partners tai Display Network.

Kampanjatyypin muutokset

Google Ads Editor sallii vain tietyt muutokset kampanjatyyppiin niin kuin Google Ads-online-käyttöliittymäkin. Alla olevassa taulukossa esitetään muutokset, jotka voit tehdä kunkin kampanjatyypin tapauksessa.

Jos kampanjan tyyppi on… …voit tehdä nämä muutokset.
Haku
  • Ottaa käyttöön Sisällytä hakukumppanit ‑vaihtoehdon tai poistaa sen käytöstä
  • Ottaa verkostovaihtoehdoista käyttöön Display-verkoston tai poistaa sen käytöstä
Display
  • Et mitään
Haku (mobiilisovelluksen asennukset)
  • Ottaa käyttöön Sisällytä hakukumppanit ‑vaihtoehdon tai poistaa sen käytöstä
Display (mobiilisovelluksen asennukset)
  • Et mitään
Shopping
  • Ottaa käyttöön Sisällytä hakukumppanit ‑vaihtoehdon tai poistaa sen käytöstä

Uusien kampanjoiden kampanjatyyppien määrittäminen

Kun luot uuden kampanja Google Ads Editorissa, voit valita seuraavista kampanjatyypeistä:

• Haku
  • Haku (mobiilisovelluksen asennukset)
  • Display
  • Display (Smart)
  • Display (mobiilisovelluksen asennukset)
  • Display (Gmail)
  • Shopping
  • Video
  • Video – Puskurimainos
  • Video (konversioiden lisääminen)
  • Video – Outstream
  • Sovelluskampanjat

Haku (mobiilisovelluksen asennukset) ‑kampanjoita voi luoda vain Google Adsin verkkokäyttöliittymässä.

Uuden kampanjan tyyppiä voi muuttaa niin kauan, kun kampanjaa ei ole julkaistu. Kampanjan julkaisun jälkeen tehtävissä olevat muutokset esitetään yllä olevassa Kampanjatyypin muutokset ‑taulukossa.

Uudet kampanjat käyttävät oletuskampanjatyyppiä, joka on määritetty kohdassa Työkalut > Asetukset (Windows) tai Google Ads Editor > Asetukset (Mac). Voit muuttaa kampanjan oletusasetuksia milloin tahansa.

Haku-kampanjoita koskevat erityisvaatimukset

Haku-kampanjoissa on seuraavat rajoitukset:

• Mainosryhmissä voi olla avainsanoja, sijoitteluja ja hakukelpoisia käyttäjäluetteloita, mutta ne eivät voi sisältää aiheita, Vain Display-verkosto ‑käyttäjäluetteloita, kiinnostuksen kohteita tai sukupuoli- tai ikätietoja.
  • Sijoitteluilla ei voi olla hintatarjouksia tai hintatarjouksen muokkauksia.
  • Mainosryhmätason sijoittelujen Joustava kattavuus ‑asetuksen on oltava Kohdista ja tee hintatarjous.

Varmista, että kampanjoidesi asetukset ovat oikeat. Google Ads Editor näyttää varoitusviestejä, jos kohdistus on virheellinen.