Avansert søk

Med avansert søk kan du søke i kontoer etter elementer som oppfyller de spesifikke kriteriene du angir.

Bruk filtre for å avgrense søk

Finn feltet for avansert søk, og velg filteret du ønsker å bruke, på rullegardinmenyen.

Du kan avgrense resultatet til en rekke elementer, for eksempel kampanjetype eller budstrategi, overordnede felt som annonsegruppestatus, nye elementer, endrede elementer, elementer med feil og så videre. Du kan også filtrere kontotreet og typelisten i sidefeltet til venstre for å se bestemte slags kampanjer, annonsegrupper og typer.

Du kan også høyreklikke på et filter for å utføre forskjellige handlinger – du kan for eksempel kopiere, endre eller slette filtre eller lagre dem som egendefinerte regler. Etter hvert som du skriver inn tekst i søkefeltet, vises det filtreringsforslag som er basert på det du skriver inn, på rullegardinmenyen.

Merk: Fra og med Google Ads Editor 1.6 kan du utføre eksakte søk ved å sette søkestrengen i hakeparentes eller ved å klikke på Verktøy > Innstillinger > Nedlasting og visning > Bruk eksakt søk i søkefeltet.

Nedenfor ser du hvordan du kan bruke filtre for søk:

Eksempel: flere filtre

Du kan ta i bruk flere filtre for å få svært spesifikke resultater. Tenk deg at du vil finne alle søkekampanjer som har en budstrategi med manuell CPC-budgivning.

1. Velg kampanjetypen du ønsker å søke etter, i kontotreet.
  2. Klikk i feltet for avansert søk, og velg Kampanjetype.
  3. Merk av for Søk.
  4. Klikk på søkefeltet ved siden av filteret du nettopp opprettet, og velg Budstrategitype.
  5. Merk av for Manuell CPC, og klikk på Bruk.

Eksempel: «mellom»-filtre

Slik kan du finne kampanjer med CPA-bud som er mellom 10 kr og 40 kr:

1. Velg Alle kampanjer i filteret for trevisning.
  2. Klikk i det avanserte søkefeltet, og velg CPA-bud.
  3. Velg er mindre enn eller lik <= på rullegardinmenyen, og skriv inn «4».
  4. Klikk på Bruk.
  5. Klikk på det avanserte søkefeltet ved siden av filteret du nettopp opprettet, og velg CPA-bud på rullegardinmenyen.
  6. Velg er større enn eller lik >= på rullegardinmenyen, og skriv inn «1».
  7. Klikk på Bruk.

Eksempel: «inneholder ikke noen av»-filtre

Tenk deg at du vil finne tekstannonser som ikke har et bestemt ord i overskriften.

1. Velg Utvidede tekstannonser i typelisten.
  2. Klikk i det avanserte søkefeltet, og velg Overskrift 1.
  3. Velg inneholder ikke noen av -:, og skriv inn det aktuelle ordet.
  4. Klikk på Bruk.

Eksempel: «inneholder et visst antall underordnede elementer»-filtre

Tenk deg at du vil finne annonsegrupper med færre enn fem godkjente søkeord.
  1. Velg Annonsegrupper i typelisten.
  2. Skriv inn «Antall» i det avanserte søkefeltet, og klikk så på Funksjon: ANTALL(...).
  3. Vis Søkeord og målretting-delen i vinduet som vises, og merk av for Søkeord.
  4. Trykk på Neste for å bruke et filter som begrenser hvilke av søkeordene som telles med.
  5. Velg Godkjenningsstatus på rullegardinmenyen.
  6. Merk av for Godkjent på den neste rullegardinmenyen, og klikk på Bruk.
  7. Trykk på enter-tasten eller høyrepilen for å fullføre funksjonen.
  8. Velg Er mindre enn <, og skriv inn «5».
  9. Klikk på Bruk.

Finn ut mer om bruk av funksjoner

Lagre søk for senere bruk

Når du har lagt inn et søk, klikker du på lagringsikonet Save Icon, og gir det lagrede søket et navn. For å bruke et lagret søk, klikk i det avanserte søkefeltet, og velg det aktuelle søket. Du kan også legge inn hurtigtaster for å gjenbruke søk.

Søk med bilde

Du kan finne annonser som inneholder det samme bildet, ved å velge en annonse eller et bilde og deretter velge Verktøy og Vis annonsene med bildene som er valgt.

Linker til beslektet innhold