Legg til kampanjeutkast

Når du legger inn endringer i en konto, blir kampanjer som er merket som utkast, ikke lagt inn sammen med de andre endringene dine. Med disse kampanjene har du dermed en ypperlig mulighet til å teste ut eksperimentelle endringer og kampanjeinnstillinger, og du trenger ikke bekymre deg for at endringene legges inn i Google Ads-kontoen din ved et uhell. Du kan når som helst opprette kampanjeutkast. Du kan også endre statusen til alle kampanjer som ikke er lagt inn ennå, til Utkast.

Opprett kampanjeutkast

1. Velg Kampanjer i typelisten.
  2. Klikk på Legg til en kampanje i datavisningen.
  3. Endre kampanjestatusen til Kampanjeutkast i redigeringspanelet.
  4. Angi kampanjenavn og budsjett.
  5. Valgfritt: Rediger de andre kampanjeinnstillingene.

Endring av nye kampanjer som ikke er lagt ut ennå, til kampanjeutkast

1. Velg Kampanjer i typelisten.
  2. Velg én eller flere kampanjer som aldri er lagt ut. Når du angir en kampanje som aktiv, satt på pause eller fjernet, kan den ikke endres tilbake til et kampanjeutkast.
  3. Endre statusen til Utkast i redigeringspanelet. Kampanjeutkast er merket som [Utkast] i trevisningen.
  • Kampanjeutkast er merket med [Utkast] i trevisningen.
  • Du kan når som helst endre statusen til et kampanjeutkast til aktiv eller satt på pause.
  • Når du legger inn en kampanje som aktiv, satt på pause eller fjernet, kan den ikke endres tilbake til et kampanjeutkast.

Relaterte linker