Kampanjaluonnoksen lisääminen

Kun viet muutoksia tilille, luonnoksiksi merkittyjä kampanjoita ei viedä muiden muutosten ohella. Tämän ansiosta luonnoksiksi merkittyihin kampanjoihin tehtyjä muutoksia ei viedä vahingossa Google Ads-tilille, vaan voit huoletta kokeilla kampanjoissa erilaisia muutoksia ja asetuksia. Voit luoda kampanjaluonnoksen koska tahansa. Voit myös muuttaa tilille viemättömän kampanjan tilan luonnokseksi.

Kampanjaluonnoksen luominen

1. Valitse tyyppiluettelosta Kampanjat.
  2. Valitse datanäkymästä Lisää kampanja.
  3. Vaihda muokkauspaneelissa kampanjan tilaksi Kampanjaluonnos.
  4. Nimeä kampanja ja lisää budjetti.
  5. Valinnainen: Muokkaa muita kampanja-asetuksia.

Uuden viemättömän kampanjan muuttaminen kampanjaluonnokseksi

1. Valitse tyyppiluettelosta Kampanjat.
  2. Valitse ainakin yksi kampanja, jota ei ole viety aiemmin. Kun olet vienyt kampanjan tilille aktiivisena, keskeytettynä tai poistettuna, sitä ei voi enää muuttaa takaisin luonnokseksi.
  3. Vaihda muokkauspaneelissa kampanjan tilaksi Luonnos. Puunäkymässä kampanjaluonnosten kohdalla lukee [Luonnos].
  • Puunäkymässä kampanjaluonnosten kohdalla lukee [Luonnos].
  • Luonnoksen voi koska tahansa määrittää aktiiviseksi tai keskeytetyksi.
  • Kun kampanja on viety tilille aktiivisena tai keskeytettynä, sitä ei voi enää muuttaa takaisin luonnokseksi.