Elementtien tuontiasetukset

Kun tuot elementtejä CSV-tiedoston tai Tee useita muutoksia ‑työkalun avulla, tuloksena voi olla uusia elementtejä, jotka eroavat aiemmin luoduista vain URL-kenttien osalta.

Oletetaan esimerkiksi, että sinulla on useita uusia sivustolinkkejä, joilla on sama linkkiteksti kuin nykyisillä sivustolinkeillä mutta eri lopulliset URL-osoitteet. Haluat ehkä muokata nykyisten sivustolinkkien URL-osoitteita (esim. seurantakoodien lisäämistä varten) tai luoda uusia sivustolinkkejä, joilla on URL-osoitteet (esim. testataksesi eri laskeutumissivuja samalla linkkitekstillä).

Voit määrittää, miten Google Ads Editor käsittelee tuotavia elementtejä, valitsemalla jommankumman alempana näkyvistä vaihtoehdoista. Klikkaa ensin Työkalut > Asetukset (Windows) tai Google Ads Editor > Asetukset (Mac).

Etsi asetusvalintaikkunan Yleiset-välilehdeltä Tuonti-otsikko ja etsi sitten avattava valikko Sellaisten sivustolinkkien ja sovelluselementtien tuominen, joiden lopulliset URL-osoitteet eivät vastaa toisiaan.

• Muuta nykyiset URL-osoitteet uusiksi URL-osoitteiksi (oletus)
    Kun tämä vaihtoehto on valittuna, voit muokata CSV-tuonnin tai Tee useita muutoksia kerralla ‑työkalun avulla nykyisten elementtien URL-osoitteita. Niiden avulla ei voi luoda kahta sivustolinkkiä, jotka eroavat toisistaan vain URL-osoitteiden osalta.
  • Luo uusi mainoselementti, jos lopullinen URL on erilainen
    Elementit, jotka eroavat toisistaan vain URL-osoitteiden osalta, katsotaan erillisiksi, joten voit luoda CSV-tuonnin tai Tee useita muutoksia kerralla ‑työkalun avulla uuden elementin, joka eroaa aiemmin luodusta vain URL-kentän osalta.
Huom. Yllä olevat ohjeet eivät koske kuvaelementtejä. Kuvaelementtien importointiin tarvitaan tarvittavat sarakkeet: Kampanja, Mainosryhmä ja Kuva. Varmista, että Kuva-sarakkeessa on polku levyllä olevaan tiedostoon kuvan URL-osoitteen sijaan. Sen tulee sisältää absoluuttinen polku tai suhteellinen polku CSV-tiedoston sijaintiin. Suosittelemme kuitenkin kuvapolun määrittämistä suhteellisella polulla.

Jos CSV-tiedosto on esimerkiksi Asiakirjat-kansiossa ja kuvatiedosto ”kuva_1.png” sijaitsee Kuvat-alakansiossa, kuvatiedoston suhteellinen polku on "Kuvat/kuva_1.png". Jos polkua ei ole määritetty oikein, Editor ei löydä kuvatiedostoa, mikä voi aiheuttaa virheen "Elementistä puuttuu kuva. Valitse elementtiin kuva."