Targeting op taal voor een campagne wijzigen

Google Ads Editor 1.8 ondersteunt de nieuwste updates voor doelgroeptargeting. Eerdere versies van Google Ads Editor ondersteunen de nieuwe targetingmethoden niet. We raden u aan te upgraden naar Google Ads Editor 1.8 om fouten te voorkomen als u uw doelgroepen downloadt, bekijkt en toewijst.
Als uw advertenties zijn bedoeld voor mensen die een bepaalde taal spreken, kunt u targeting op taal gebruiken om ervoor te zorgen dat de juiste mensen uw advertenties te zien krijgen. Volg de onderstaande stappen om targeting op taal in te stellen.
  1. Selecteer Campagnes in de lijst met typen.
  2. Selecteer een of meer campagnes. (Als u meerdere campagnes selecteert, worden uw wijzigingen op alle geselecteerde campagnes toegepast.)
  3. Klik in het bewerkingspaneel op Bewerken naast Targeting op taal.
  4. Selecteer de talen die u wilt targeten.
  5. Klik op OK.