Kampanjan kielikohdistuksen muuttaminen

Google Ads Editor 1.8 tukee yleisökohdistuksen uusimpia päivityksiä. Google Ads Editorin aiemmat versiot puolestaan eivät tue uusia kohdistustapoja. Suosittelemme päivittämään Google Ads Editorin versioon 1.8, jotta voit välttää yleisöjen lataamiseen, katsomiseen ja lisäämiseen liittyvät virheet.
Jos haluat kohdistaa kampanjasi tiettyä kieltä puhuville henkilöille, voit varmistaa mainostesi näkyvän oikealle kohdeyleisölle käyttämällä kielikohdistusta. Voit määrittää kielikohdistuksen noudattamalla seuraavia ohjeita.
  1. Valitse tyyppiluettelosta Kampanjat.
  2. Valitse vähintään yksi kampanja. Jos valitset useita kampanjoita, muutokset koskevat kaikkia valittuja kampanjoita.
  3. Valitse muokkauspaneelin Kielikohdistus-kohdan vierestä Muokkaa.
  4. Valitse kielet, joiden mukaan haluat kohdistaa.
  5. Valitse OK.