Laitesuosituksen määrittäminen mainoksille

Laitesuositus (mobiililaitteet tai kaikki laitteet) voidaan määrittää kaikille tekstimainoksille, dynaamisille hakumainoksille, kuvamainoksille tai Display‑mainoksille, lukuun ottamatta laajennettuja tekstimainoksia ja responsiivisia Display‑mainoksia.

Jos mainosryhmässä on sekä ensisijaisesti mobiililaitteille suunnattuja mainoksia että tavallisia mainoksia, mobiililaitteissa näytetään vain ensisijaisesti mobiililaitteille suunnattuja mainoksia. Tietokoneissa ja tableteissa näytetään puolestaan vain tavallisia mainoksia.

1. Valitse tyyppiluettelosta Mainokset. Valitse sitten päivitettävän mainoksen tyyppi.
  2. Valitse yksi mainos tai useita mainoksia.
  3. Valitse muokkauspaneelin Laiteasetus-kohdasta Mobiili tai Kaikki.