Tilin äskettäisten muutosten tarkistaminen

Lataa uusimmat muutokset, niin näet kaikki päivitykset, jotka on tehty Google Ads ‑tilille edellisen Google Ads Editor ‑latauskerran jälkeen.

Päivitysten lataaminen (Hae viimeksi tehdyt muutokset)

1. Klikkaa työkalupalkista Hae viimeksi tehdyt muutokset.
  2. Valitse joko Perus tai Enemmän dataa.

Jos teet muutoksia vain pienelle joukolle kampanjoita, Perus-vaihtoehto on yleensä nopeampi. Jos taas teet muutoksia useisiin kampanjoihin, Enemmän dataa ‑vaihtoehto on yleensä nopeampi. Lisäksi Enemmän dataa ‑vaihtoehto sisältää sivun yläosan hintatarjousarviot, ensimmäisen sivun hintatarjousarviot ja laatupisteet.

3. Valitse tilin osa, jonka haluat ladata. Lisätietoja vaihtoehdoista.
  4. Klikkaa OK.

Huomioitavaa

Voit ajoittaa lataukset tietyille päiville ja kellonajoille, jotta saat viimeisimmät muutokset (perusvaihtoehto ja lisää tietoja).

Viemättömät muutokset

Jos kampanjassa on viemättömiä muutoksia, etkä liitä kyseistä kampanjaa valintaan, menetät viemättömät muutokset. Näet tässä tapauksessa varoituksen, jolloin voit peruuttaa latauksen.

Ladattujen muutosten tarkistus

Kun olet ladannut uusimmat muutokset, ladatut muutokset näkyvät korostettuina tarkistamista varten. Jos haluat nähdä enemmän rivejä datanäkymässä ja poistaa korostukset, hylkää tarkistusyhteenveto.

Ladattujen muutosten suodattaminen:

Klikkaa hakuvalikkokuvaketta Tarkennettu haku, valitse Näytä suodattimet ja valitse suodatin, jota haluat käyttää. Valitse Vain tilin päivitykset, jos haluat nähdä ladatut muutokset, tai Vain tilille viemättömiä muutoksia sisältävät tilien päivitykset, jos haluat nähdä kohteet, joilla on sekä ladattuja muutoksia että viemättömiä, paikallisesti tehtyjä muutoksia.

Ristiriitaisten muutosten ratkaiseminen:

• Käytä ladattua versiota
    Klikkaa riviä hiiren kakkospainikkeella ja valitse Palauta.
  • Säilytä viemätön versio
    Sinun ei tarvitse tehdä mitään. Muutos otetaan käyttöön, kun viet muutokset tiliin.

Sulje tarkistuspaneeli ja poista värikorostus valitsemalla Muutosten tarkistus on valmis.