Aiheeseen kohdistaminen Google Ads Editorissa

Google Ads Editor 1.8 tukee yleisökohdistuksen uusimpia päivityksiä. Google Ads Editorin aiemmat versiot puolestaan eivät tue uusia kohdistustapoja. Suosittelemme päivittämään Google Ads Editorin versioon 1.8, jotta voit välttää yleisöjen lataamiseen, katsomiseen ja lisäämiseen liittyvät virheet.

Google Adsin aiheeseen kohdistamisominaisuuden avulla voit näyttää mainoksesi useilla toisiinsa liittyvillä sivuilla lisäämällä kampanjaasi yhden aihekohteen. Voit esimerkiksi näyttää mainoksesi useilla urheilusivuilla lisäämällä kampanjasi aihekohteeksi Sports.

Voit lisätä aiheita Google Ads Editorissa valitsemalla Sijoittelut. Aiheiden tulisi noudattaa seuraavaa yleismuotoa:

PrefixIDTarget

Kaava on selitetty alla olevassa taulukossa.

Tähän kaavan osaan: Käytä: Huomautukset
Prefix Jokin seuraavista: topic, category, docvertical Kirjainkoolla ei ole merkitystä. Esimerkiksi kirjainkoon TOPIC tai topic käyttäminen tuottaa saman tuloksen.
: Käytä yhtä tai useampaa kaksoispistettä, välilyöntien kanssa tai ilman.
ID Numeroin merkitty aihekoodi, kuten 3 Katso luettelo aihekoodeista.
Target Kohdistettu aihe, kuten Arts & Entertainment Jos aiheen polussa on useita osia, erota ne toisistaan on suurempi kuin -merkillä seuraavaan tapaan Arts & Entertainment > Movies

Jos esimerkiksi haluat kohdistaa elokuviin liittyviin verkkosivuihin, anna seuraava aihe:

Topic:34:Arts & Entertainment > Movies

Jos muutat etuliitettä ja erottimia, saat saman tuloksen:

Topic::34::Arts & Entertainment > Movies
CATEGORY:34:Arts & Entertainment > Movies
docvertical :: 34 :: Arts & Entertainment > Movies

Voit jättää pois joko tunnuksen tai kohteen, mutta et molempia. Kummankin seuraavan esimerkin kohdistus on sama kuin yllä olevan esimerkin.

Topic:34
Topic:Arts & Entertainment > Movies

Jos tunnus ja kohde ovat ristiriidassa keskenään, Google Ads Editor ohittaa kohteen. Seuraavassa esimerkissä lisätään silti elokuva-aihe:

Topic:34:nonsense topic

Lisätietoja sijoitteluiden lisäämisestä (aihekohteet mukaan lukien) Google Ads Editorissa on seuraavissa artikkeleissa: