Automaattisten suositusten käyttöönotto Editorissa

Google Ads Editorin avulla voit ottaa automaattisesti käyttöön suosituksia tulosten parantamiseksi.

Tässä artikkelissa kerrotaan, miten voit ottaa suosituksia automaattisesti käyttöön Editorissa.

Automaattisten suositusten käyttöönotto Editorissa

1. Avaa Google Ads Editor.
  2. Valitse muokattava tili tai tilit vasemmalla olevat puunäkymästä.
  3. Klikkaa vasemmalla olevasta Hallinnoi-valikosta Suositukset. Suositustyypit tulevat näkyviin.
  4. Valitse suositustyyppi, jonka haluat ottaa automaattisesti käyttöön.
    • Tässä on joitakin suositustyyppejä, jotka voidaan ottaa automaattisesti käyttöön:
      • Lisää yleisösegmenttejä raportointia varten
      • Lisää uusia avainsanoja
      • Lisää responsiivisia hakumainoksia
      • Poista ristiriitaiset negatiiviset avainsanat
      • Poista toimimattomat avainsanat
      • Poista tarpeettomat avainsanat
      • Ota käyttöön CPA-tavoitteet tai muokkaa niitä
  5. Klikkaa oikealla olevasta muokkauspaneelista avattavaa Ota käyttöön automaattisesti ‐valikkoa ja valitse Käytössä.