Performance Max i Google Ads Editor

I den nyeste versjonen av Google Ads Editor er det full støtte for Performance Max. Via Google Ads Editor kan du administrere Performance Max-kampanjer samt tilhørende konverteringsmål og element- og produktgrupper.

Legg til og endre Performance Max-kampanjer

Nå kan du legge til Performance Max-kampanjer ved å følge denne fremgangsmåten. I tillegg kan du endre kampanjeinnstillingene for Performance Max ved å følge den vanlige fremgangsmåten. I redigeringsfeltet kan du dessuten administrere konverteringsmål, nettadressealternativer samt etiketter og kommentarer.

Endre element- og produktgrupper

I redigeringsfeltet kan du endre flere element- og produktgrupper. Du får også se innstillinger som gjelder spesifikt for element- og produktgrupper, deriblant disse:

• navn på elementgruppe
  • status
  • handlingsfremmende oppfordring
  • bedriftsnavn
  • annonsekvalitet

Velgere for bilder, videoer, overskrifter og beskrivelser vises også. Du kan vise velgeren for å se og velge elementer som skal inngå i elementgruppen. I velgeren vises elementene i den samme rekkefølgen som elementene er angitt i elementgruppen (f.eks. er «bilde 1» oppført øverst, etterfulgt av «bilde 2»).

Administrer konverteringsmål

Hvis du klikker på blyantikonet til høyre for «konverteringsmål», åpnes redigeringsprogrammet for konverteringsmål. Du får se en liste over konverteringsmålene dine og kan velge hvilke som skal brukes i den aktuelle Performance Max-kampanjen. Du kan også søke etter bestemte mål i søkefeltet.