Google Ads Editorin versio 1.8

Lue lisää Google Ads Editorin version 1.8 uusista ominaisuuksista ja päivityksistä marraskuun 2021 julkaisutiedoista. Lataa Google Ads Editorin uusin versio.

Uudet ominaisuudet

Yleiskatsaus

Google Ads Editoriin on luotu uusi Yleiskatsaus-näkymä, joka on samankaltainen kuin Google Adsin verkkokäyttöliittymän Etusivu.

Automaattinen käyttöönotto ‑näkymä suosituksille

Automaattinen käyttöönotto on Suositukset-kohdassa oleva uusi näkymä, josta voit laittaa päälle tai pois päältä tiettyjen suositustyyppien automaattisen käyttöönoton. Lue lisää suositusten automaattisesta käyttöönotosta Google Adsissa.

Elementtipohjaisten puheluelementtien tuki

Google Ads Editorissa on nyt täysi tuki elementtipohjaisille puheluelementeille, joista käytetään myös nimitystä päivitetyt puheluelementit.

Elementtipohjaisten hintaelementtien tuki

Google Ads Editorissa on nyt täysi tuki elementtipohjaisille hintaelementeille, joista käytetään myös nimitystä päivitetyt hintaelementit.

Elementtipohjaisten hotellihuomiotekstielementtien tuki

Google Ads Editorissa on nyt täysi tuki elementtipohjaisille hotellihuomiotekstielementeille, joista käytetään myös nimitystä päivitetyt hotellihuomiotekstielementit.

Elementtipohjaisten sovelluselementtien tuki

Google Ads Editorissa on nyt täysi tuki elementtipohjaisille sovelluselementeille, joista käytetään myös nimitystä päivitetyt sovelluselementit.

Display‑verkoston Gmail‑kampanjat vain luku ‑muotoisia

Display-verkoston Gmail-kampanjoiden luomista ei enää tueta (aiemmin luotuja kampanjoita voi kuitenkin edelleen muokata). Näihin kampanjoihin ei myöskään voi luoda uusia mainosryhmiä (aiemmin luotuja mainosryhmiä voi kuitenkin muokata). Lisäksi uusia mainoksia ei voi luoda eikä aiemmin luotuja mainoksia muokata (mainoksia voi vain poistaa ja keskeyttää/jatkaa ja mainosten tunnisteita muuttaa).

Suositustilastojen näkyminen päivitetty

Valittavanasi on nyt jopa neljä tapaa, jolla suositustilastot (esim. viikoittaiset impressiot ja viikoittaiset klikkaukset) näkyvät:

• Nykyinen (suositusta ei ole otettu käyttöön)
  • Arvio (ennuste, kun suositus on otettu käyttöön)
  • Nousu (nykyisen ja arvion välinen absoluuttinen ero)
  • %:n nousu (prosentuaalinen ero)

Vastaavuustyypin päivityssuositus tarkan vastaavuuden avainsanoille

Kun otat Google Ads Editorissa käyttöön "Päivitä nykyiset avainsanasi laajan vastaavuuden avainsanoiksi" ‑suosituksen, päivitys koskee nyt myös tarkan vastaavuuden avainsanoja lausekevastaavuuden ja laajan vastaavuuden tarkentimen avainsanojen lisäksi.

Lisää tuettuja suositustyyppejä

Google Ads Editor tukee nyt seuraavia suositustyyppejä:

• Käytä kohdistuslaajennusta
  • Mainosryhmissä ei ole avainsanoja
  • Luo mainoksia tyhjiin mainosryhmiin
  • Siirrä käyttämättömiä budjetteja
  • Lisää Responsiivisia Display‑mainoksia

Sisäänkirjautuminen päivitetty

Sisäänkirjautuminen ei enää edellytä, että kopioit selaimesta tunnuksen ja liität sen Google Ads Editoriin. Kun olet kirjautunut sisään selaimella, kirjautuminen on automaattisesti voimassa Google Ads Editorissa.

Google Ads Editorin kirjautumisprosessiin on tulossa muutoksia. Lue täältä, miten voit valmistautua muutoksiin.

Tiettyjen suositusten konversiosignaalit

Muokkauspaneelin "Esimerkkejä tärkeimmistä signaaleista" ‑osiossa näkyy nyt useita suositustyyppejä.

Mainoksen vahvuus ‑indikaattori Discovery-mainoksille

Google Ads Editor tukee nyt Mainoksen vahvuus ‑indikaattoria Discovery-mainoksille ja Discovery-karusellimainoksille.

Huom. Kun olet ladannut uuden version, Mainoksen vahvuus ‑kohdassa näkyy kaikilla mainoksilla Odottaa. Käytä "Tarkista mainoksen vahvuus" ‑työkalua, niin saat tarkat vahvuutta koskevat tiedot.

Oma sääntö: Smart Bidding ‑kampanja, jossa käytetään lausekevastaavuuden tai tarkan vastaavuuden avainsanoja

Google Ads Editor lisää ilmoituksia uusiin aktiivisiin mainosryhmiin, jotka kuuluvat Smart Biddingia (esim. CPA-tavoitetta, ROAS-tavoitetta, Maksimoi konversiot ‑strategiaa tai Maksimoi konversioarvo ‑strategiaa) käyttäviin Hakukampanjoihin ja sisältävät aktiivisia lausekevastaavuuden tai tarkan vastaavuuden avainsanoja. Suosittelemme muuttamaan kaikki tällaiset avainsanat laajan vastaavuuden avainsanoiksi.

Huom. Nämä ilmoitukset koskevat vain uusia mainosryhmiä, jotta ne eivät menisi päällekkäin "Päivitä nykyiset avainsanasi laajan vastaavuuden avainsanoiksi" ‑suosituksen kanssa, joka on myös tuettu Editorissa.

Päivityksiä Aktivoivien videokampanjoiden sisältökohdistukseen

Google Ads Editor lisää ilmoituksia aktiivisiin mainosryhmiin, jotka kuuluvat Aktivoiviin videokampanjoihin ja sisältävät aktiivisia avainsanoja, aiheita, sijoitteluita, mobiilisovelluksia, mobiilisovelluskategorioita, YouTube-videoita, YouTube-kanavia tai videokokoonpanoja. Suosittelemme poistamaan kaikki tämäntyyppiset ehdot.

Päivityksiä yleisökohdistukseen

Niissä mainosryhmissä, joissa käytetään uusia yleisökohdistuksen tyyppejä – kuten Yleisö (ryhmitelty) – voit valita, mille ryhmitellylle yleisölle kohdistat mainonnan. Uusissa mainosryhmissä voit valita joko ryhmitellyn kohdistuksen tai vanhemmat yleisösegmentit.

CPA-tavoitetta koskevat suositukset Display-kampanjoille, Aktivoiville videokampanjoille ja Discovery-kampanjoille

Google voi tarjota joillakin tileillä CPA-tavoitehintatarjouksia koskevia suosituksia uusille Display-kampanjoille, Aktivoiville videokampanjoille (toiselta nimeltään Video – Konversioiden lisääminen) ja Discovery-kampanjoille. Kun luot tällaisia uusia kampanjoita, Editor lisää automaattisesti CPA-hintatarjoukseksi suositellun arvon, jos sellainen on saatavilla. Suositeltu hintatarjous näkyy myös hintatarjousstrategian muokkausikkunassa.