Over het gebruik van feeds in app-campagnes

Als u feeds gebruikt om advertenties voor app-campagnes te maken, kunt u specifieke content gebruiken uit uw app, waaronder producten en aanbiedingen, en uit app-advertenties die beter zijn aangepast en beter zijn getarget op bestaande en potentiële app-gebruikers.

Voor wie werken advertentiefeeds voor app-campagnes goed?

• Bedrijven met uitgebreide in-app-content en informatie. Dit kan van toepassing zijn op bedrijven in de detailhandel, met lokale diensten en in de hotel-, vluchten- en reisbranche.
  • Bedrijven met een catalogus van in-app-content die nog niet wordt vermeld op de detailpagina van de appstore of in de app-metadata.

Voordelen

• Leg contact met mensen die interesse tonen in uw specifieke app-content: Met feeds in app-campagnes kunt u extra gebruikers vinden die eerder interesse hebben getoond in uw specifieke in-app-content. Dit komt omdat u gedetailleerdere informatie verstrekt om dynamische advertenties te maken die feedgegevens in advertentietekst opnemen.
  • Geavanceerde aanpassing: Gebruik specifieke bestanden voor advertentiemateriaal voor gebruikers die geïnteresseerd zijn in verschillende typen content in uw app. Bovendien kunnen advertenties die worden weergegeven op Google Zoeken een aangepaste tekstregel bevatten die de zoekopdracht van de gebruiker koppelt aan de productcategorie en het betreffende item in uw feed.
  • Uitgebreidere advertentiebelevingen: U kunt relevante productafbeeldingen uit uw feed opnemen in app-advertenties die worden weergegeven op AdMob, YouTube en elders.
  • Vergroot het bereik en verhoog het aantal conversies: App-campagnes met bijgevoegde feeds bereiken doorgaans meer gebruikers en genereren meer conversies dankzij de verbeterde targeting en aangepaste indelingen die door feeds worden ingeschakeld.

Typen feeds

Er zijn twee typen feeds die u kunt gebruiken met uw app-campagne.

Een feed maken

Er zijn praktische tips en gegevenstemplates om hoogwaardige bedrijfsgegevensfeeds in te stellen die specifiek voor app-campagnes worden gebruikt en niet voor andere campagnes. Het is belangrijk dat u deze praktische tips en vereisten volgt om advertentiefeeds effectief te kunnen gebruiken. Meer informatie over hoe u feeds voor app-campagnes gebruikt en maakt

De prestaties van feeds bijhouden

Als u de prestaties van uw feeds voor app-campagnes bijhoudt, kunt u de feeds optimaliseren en uiteindelijk uw advertenties en advertentieprestaties verbeteren. U kunt de prestaties bekijken op basis van statistieken zoals vertoningen, klikken, in-app-acties en kosten. Meer informatie over hoe u de prestaties van feeds voor app-campagnes kunt bijhouden.

Gerelateerde links: