Om avancerade formatalternativ för responsiva displayannonser

När du skapar responsiva displayannonser i Google Ads genereras annonserna automatiskt i olika kombinationer med hjälp av de rubriker, bilder och beskrivningar du lägger till. Du kan använda avancerade formatalternativ när du skapar annonsen. Dessa alternativ är förbättring av tillgångar, automatiskt genererade videor och integrerade format.

Förbättring av tillgångar

Med denna funktion kan Google förbättra dina tillgångar för att skapa snyggare annonser som ger bättre resultat. Exempel på förbättringar:

Smart beskärning av bilder för att framhäva det som står i fokus i bilden Designfokuserade text- och logotypöverlagringar på relevanta bildområden för att skapa ett mer professionellt utseende
Beskrivningar kan ibland utelämnas Logotyper med överdrivet mycket vita ytor (marginaler) kan beskäras för att zooma in på själva logotypen

Ingen beskärning

Smart beskärning

Hjälp till att förbättra dina tillgångar med följande AI-baserade förbättringar:

• Bildutökning: Justerar måtten på en tillgång med hjälp av Googles AI för att förbättra annonsexponeringens resultat, passform och slutförande.
  • Förbättrad upplösning: Förbättrar en bild med hjälp av Googles AI för att öka upplösningen och göra bilden skarpare.
  • Animerade bilder: Omvandlar statiska bilder till mer engagerande animerade tillgångar för att förbättra annonsresultatet.
  • Annonsbakgrunder: Tillämpar generisk bakgrundsdekoration på vissa annonsbehandlingar för att förbättra annonsresultatet.

Automatiskt genererade videor

Med denna funktion kan Google skapa videoannonser genom att kombinera dina rubriker, beskrivningar och bilder. Automatiskt genererade videoannonser kan visas med olika placeringar på webben och i appar för att öka annonsräckvidden. Om du redan lagt till eget videoinnehåll används inte automatiskt genererade videor i dina annonser. Läs mer om automatiskt genererade videor för responsiva displayannonser

Integrerade format

Med denna funktion genereras annonser med integrerade format för att utöka räckvidden till fler utgivare, inklusive YouTube och Gmail. Integrerade format kan också förbättra annonsresultatet.

Marknadsföringsbilder med formatet 1.91:1

Dessa avancerade formatalternativ påverkar inte dynamiska annonser och uppmaningstext.

Specifikationer

Native ad formats ratio of 1.91:1 images size of 600x314px Native ad formats ratio of 1.91:1 images size of 1200x628px Native ad formats max file is 5MB Maximum number of images allowed is 15, including images with an aspect ratio of 1:1

Rekommenderade mått:
600 px × 314 px

Obligatoriskt:Green checkmark, allowed

Rekommenderade mått:
1 200 px × 628 px

Obligatoriskt: Green checkmark, allowed

Största
filstorlek:

5 MB

Obligatoriskt: Green checkmark, allowed

Högsta antalet tillåtna bilder: 15

Detta inkluderar bilder med formatet 1:1.

Marknadsföringsbilder med formatet 1:1

Specifikationer

Native ad formats ratio of 1:1 images size of 300x300 Native ad formats ratio of 1:1 images size of 1200 by 1200 pixels Native ad formats max file is 5MB Maximum number of images allowed is 15, including images with an aspect ratio of 1:1

Rekommenderade mått:
300 px × 300 px

Obligatoriskt:Green checkmark, allowed

Rekommenderade mått:
1 200 px × 1 200 px

Obligatoriskt: Green checkmark, allowed

Största
filstorlek:

5 MB

Obligatoriskt: Green checkmark, allowed

Högsta antalet tillåtna bilder: 15

Detta inkluderar bilder med formatet 1:1.

Marknadsföringsbilder med formatet 9:16

Specifikationer

This diagram indicates the 600 pixels by 1067 pixels vertical dimensions for portrait image assets in Display ads. This diagram indicates the 900 pixels by 1600 pixels vertical dimensions for portrait image assets in Display ads. Native ad formats max file is 5MB This diagram indicates the 9 by 16 aspect ratio dimensions for portrait images in Display ads.

Rekommenderade mått:
600 px × 1 067 px

Rekommenderade mått:
900 px × 1 600 px

Största
filstorlek:

5 MB

Rekommenderas

Högsta antalet tillåtna bilder: 15

Detta innefattar bilder med formatet 1,91:1 och 1:1.

Rekommenderade metoder

Recommended image number for native ad formats 1:1 marketing images Use high quality images for 1:1 marketing images Do not overlay text, logos, or buttons.

Rekommenderat antal bilder:
5–10 per bildformat

Använd bilder av hög kvalitet

Överlagra inte text, logotyper eller knappar

Native ad formats images should have the product be the main focus of the image Avoid collages for 1:1 marketing images Native ad formats 1:1 marketing images. Do not use digital composite backgrounds

Fokusera på produkten eller tjänsten

av bilden

Undvik collagebilder

Undvik digitalt sammansatta bakgrunder

Logotyper med formatet 1:1

Specifikationer

Native ad formats ratio of 1:1 images size of 300x300 Native ad formats ratio of 1:1 images size of 1200 by 1200 pixels Native ad formats max file is 5MB Native ad formats maximum number of images allowed

Rekommenderade mått:
300 px × 300 px

Obligatoriskt:

Rekommenderade mått:
1 200 px × 1 200 px

Obligatoriskt:

Största
filstorlek:

5 MB

Obligatoriskt:

Högsta antalet tillåtna bilder: 5

Detta inkluderar bilder med formatet 4:1.

Rekommenderade metoder

Native ad formats ratio of 1:1 images centered and cropped Native ad formats ratio of 1:1 images limit white space Native ad formats ratio of 1:1 images transparent background Native ad formats ratio of 1:1 images avoid flair

Centrerad och noga beskuren

Begränsa vit yta eller utfyllnad till 1/16 av den totala logotypstorleken

Genomskinlig bakgrund föredras

Undvik liten text eller detaljer, upphovsrätts-/varumärkessymboler

Logotyper med formatet 4:1

Specifikationer

Native ad formats ratio of 4:1 images size of 512x128 pixels Native ad formats ratio of 4:1 images size of 1200 by 300 pixels Native ad formats max file is 5MB Native ad formats maximum number of images allowed

Rekommenderade mått:
512 px × 128 px

Obligatoriskt:

Rekommenderade mått:
1 200 px × 300 px

Obligatoriskt:

Största
filstorlek:

5 MB

Obligatoriskt:

Högsta antalet tillåtna bilder: 5

Videor

Specifikationer

Native ad formats video specifications for YouTube URLs Native ad formats video specifications for the maximum number of videos allowed

YouTube-adress

Obligatoriskt:

Högsta tillåtna antal:
5

Rekommenderade metoder

Native ad formats ratio cover top aspect ratios for video Native ad formats video best practices - keep to 30 seconds or less. Native ad formats video best practices - grab attention in the first two seconds.

Proportioner för startbild
(två liggande eller stående, en kvadrat)

30 sekunder eller kortare

Se till att väcka intresse inom de första två sekunderna

Native ad formats video best practices are to diversify content within the video.

Native ad formats video best practices are to communicate visually.

Do not overlay text, logos, or buttons.

Variera innehållet

Kommunicera visuellt

Överlagra inte text, logotyper eller knappar

Antal tecken

Specifikationer

Native ad formats character counts for a short headline Native ad formats character count for a long headline Native ad formats character counts for descriptions Native ad formats character counts for business names

Kort rubrik:
30 tecken

Obligatoriskt:Green checkmark, allowed

Lång rubrik:
90 tecken

Obligatoriskt: Green checkmark, allowed

Beskrivningar:
90 tecken

Obligatoriskt: Green checkmark, allowed

Företagsnamn:
25 tecken

Obligatoriskt: Green checkmark, allowed

Webbadresser

Specifikationer

Native ad formats final url Native ad formats mobile specific URLs Native ad formats custom URL parameters Native ad formats tracking URL template

Slutresultat

Mobilspecifikt

Anpassade webbadressparametrar

Mall för spårningsadress

Icke-integrerade eller integrerade format

Specifikationer för format som inte är integrerade

non-native formats serve on all inventory types Business name is always displayed on non-native formats. Images maintain size and dimensions on non-native formats.

Visa i alla annonsutrymmestyper

Företagsnamnet visas alltid

Bilderna bibehåller storlek och mått

Specifikationer för integrerade format

Native format serves on native inventory Business name is always displayed on non-native formats. Native format images may be resized or cropped

Visa i integrerade annonsutrymmen

Företagsnamnet visas vanligtvis

Du kan ändra storlek på och/eller beskära bilderna