Managerkontoer (MCC): Flytting av kontoer i MCC-hierarkiet

I denne artikkelen forklarer vi hvordan du kan flytte direkte tilknyttede kundekontoer til underkontaktkontoer i hierarkiet ditt.

Slik fungerer det

Vi gir deg muligheten til å enkelt flytte kontoer i hierarkiet ditt.

Endre administratorer for kontoer

1. Logg på Google Ads-managerkontoen din.
  2. Klikk på Innstillinger i sidemenyen til venstre.
  3. Klikk på Innstillinger i underkontoen på den utvidede menyen.
  4. Merk av ved siden av kontoene du vil endre administrator for.
  5. Klikk på Endre og velg Endre administrator på rullegardinmenyen.
  6. Velg en ny administrator for kontoen. Du kan også søke etter en ny administrator øverst.

Hvis du administrerer kontoer og managerkontoer som bare har API-tilgang, må du være oppmerksom på at du ikke kan flytte dem over i en ny managerkonto ved å følge denne fremgangsmåten. Hvis du har behov for å flytte en av disse kontotypene, kan du kontakte oss, så skal vi hjelpe.

Slik påvirkes faktureringen av at administratorer endres

Viktig: Hvis tilknytningen fjernes mellom en Google Ads-konto med månedlig fakturering og betalingsadministratoren for den aktuelle kontoen, stoppes annonsevisningen umiddelbart i den aktuelle Google Ads-kontoen.

Hvis du har behov for å fjerne tilknytningen mellom en Google Ads-konto og den tilhørende betalingsadministratoren, må du velge en ny betalingsadministratorkonto og knytte Google Ads-kontoen til et faktureringsoppsett underordnet den aktuelle administratoren (for at annonsene fortsatt skal kunne vises). Du kan finne navnet på og ID-en for betalingsadministratoren tilknyttet Google Ads-kontoen din på Faktureringsinnstillinger-siden. Du kan også finne navnet på og ID-en for betalingsadministratoren i alle de tilknyttede Google Ads-kontoene dine ved å legge til «Betalingsadministrator»-kolonnen på «Budsjetter»-siden i managerkontoen din. Finn ut hvordan du administrerer faktureringsoppsett via managerkontoen din

Hvis du endrer administratorer, påvirker ikke dette kontoer med automatisk betaling eller manuell innbetaling.

Slik påvirkes konverteringssporingen av at administratorer endres

Hvis du flytter en kundekonto der taggen din for konverteringssporing via flere kontoer har vært i bruk, men den aktuelle kontoen fortsatt omfattes av kontostrukturen din selv etter at den er flyttet, fungerer taggen din for konverteringssporing via flere kontoer fortsatt på kundekontoen.

Linker til relatert innhold

Emneside for managerkontoer (MCC)

Hierarkiadministrasjon