Managerkonti (MCC): Flytning af konti inden for dit MCC-hierarki

I denne artikel kan du læse om, hvordan du flytter en direkte tilknyttet kundekonto til en anden undermanagerkonto i dit kontohierarki.

Sådan fungerer det

Vi giver dig mulighed for nemt at flytte konti inden for dit hierarki.

Sådan skifter du administrator for dine konti

1. Log ind på din Google Ads-managerkonto.
  2. Klik på Indstillinger i sidemenuen til venstre.
  3. Klik på Indstillinger for underkonti i den udvidede menu.
  4. Markér afkrydsningsfeltet ud for de konti, du vil skifte administrator for.
  5. Klik på Rediger, og vælg Skift administrator på rullemenuen.
  6. Vælg en ny administrator for kontoen. Du kan også søge efter den nye administrator øverst.

Bemærk! Konti og managerkonti, som du administrerer, og som kun har API-adgang, kan ikke flyttes til en ny managerkonto på denne måde. Kontakt os, hvis du vil flytte en af ​​disse kontotyper, så vi kan hjælpe dig.

Hvad betyder det for faktureringen, hvis der skiftes administrator?

Vigtigt! Hvis du fjerner linket fra den betalende manager til en Google Ads-konto, hvor der bruges månedlig fakturering, ophører annoncevisningen med det samme.

Hvis du har brug for at fjerne tilknytningen til en Google Ads-konto fra den betalende manager, skal du vælge en ny konto for den betalende manager og knytte din Google Ads-konto til en faktureringskonfiguration under den pågældende manager (for at sikre, at dine annoncer fortsat vises). Du kan finde navnet og id'et for den betalende manager for din Google Ads-konto ved at gå til siden "Faktureringsindstillinger". Du kan også finde navnet og id'et for den betalende manager for alle dine linkede Google Ads-konti ved at tilføje kolonnen Betalende manager på siden Budgetter på din managerkonto. Få flere oplysninger om, hvordan du administrerer faktureringsopsætninger for Google Ads-konti fra din managerkonto.

Skift af administrator har ingen betydning for konti, hvor der bruges manuelle eller automatiske betalinger.

Hvad betyder det for konverteringssporingen, hvis der skiftes administrator?

Hvis du flytter en klientkonto, der brugte dit konverteringssporingstag på tværs af konti, men kontoen stadig falder inden for din kontostruktur, efter den er blevet flyttet, fungerer konverteringssporingstagget på tværs af konti stadig for kundekontoen.

Relaterede links

Siden om emnet Managerkonti (MCC)

Hierarkiadministration