Visningshierarkin i ditt förvaltarkonto

Du kan använda den hierarkiska vyn i ditt förvaltarkonto för att enkelt kontrollera vilka konton som är direkt länkade till ditt förvaltarkonto och vilka som är indirekt länkade via underordnade förvaltarkonton.

I den här artikeln beskriver vi hur du använder den hierarkiska vyn i ditt förvaltarkonto. Om du vill ha mer information om förvaltarkontots struktur kan du läsa Om hur du länkar Google Ads-konton till ditt förvaltarkonto.

Använda listvyn

Som standard visas tabellen som en listvy på sidan Inställningar för underkonto i ditt förvaltarkonto. I listvyn kan du se både konton som är direkt länkade till ditt förvaltarkonto och konton som är indirekt länkade via dina underordnade förvaltarkonton.

Med filtret Nivå högst upp i tabellen kan du välja mellan att enbart visa direktlänkade konton och att visa alla konton (både direkt och indirekt länkade). Om du visar alla konton ser du vilka som är indirekt länkade i kolumnen Direktförvaltare.

Använda den hierarkiska vyn

Listvyn med alla konton kan vara användbar, men om du vill se kontohierarkin och snabbt se vilka konton som är indirekt länkade och vilka underordnade förvaltarkonton de är länkade till kan du växla till den hierarkiska vyn. Den hierarkiska vyn visar exakt hur alla konton är länkade till ditt förvaltarkonto. Det är lätt att se vilka konton som är direkt länkade och vilka som är indirekt länkade via underordnade förvaltarkonton.

Anvisningar

1. Logga in på ditt Google Ads-förvaltarkonto.
  2. Klicka på Inställningar i sidmenyn till vänster och sedan på Inställningar för underkonto högst upp.
  3. Som standard visas tabellen som en listvy, och endast konton som är direkt länkade till ditt förvaltarkonto visas. Växla till den hierarkiska vyn genom att klicka på reglaget ovanför tabellen. Gör sedan något av följande:
    • För att se ett underordnat förvaltarkontos länkade konton klickar du på pilen vid den det underordnade förvaltarkontots namn i kolumnen Konto.
    • För att se länkade konton för alla underordnade förvaltarkonton samtidigt klickar du på pilen vid reglaget ovanför tabellen. Klicka på pilen igen för att komprimera vyn.

Relaterade länkar

Ämnessida om förvaltarkonton (MCC)

Hierarkihantering