Managerkontoer (MCC): Skjul og vis kontoer

Hvis oversikten din er full av kontoer du ikke lenger bruker, kan du skjule dem. Dermed lastes sidene inn raskere i managerkontoen din, og du får se mer relevant informasjon om kundekontoene dine. Du fjerner ikke tilknytningen til en konto hvis du skjuler den. Kampanjene i kontoen blir fortsatt kjørt som normalt.

I denne artikkelen forklarer vi hvordan du kan vise og skjule kontoer.

Veiledning

Du kan skjule kontoer eller gjøre dem synlige igjen på Kontoer-siden. Når du skjuler kontoer, er de ikke lenger synlige verken i navigasjonspanelet eller på Kontoer-siden. På Kampanjer-siden er imidlertid skjulte kontoer merket med «(skjult)» i Konto-kolonnen. Vær oppmerksom på at du ikke kan skjule underordnede managerkontoer.

Hvis du vil sjekke hvilke av kontoene dine som er skjult, uten å gjøre noen av de skjulte kontoene synlige igjen, kan du velge å vise skjulte kontoer i navigasjonspanelet eller på Kontoer-siden.

Skjul kontoer

1. Logg på Google Ads-managerkontoen din.
  2. Klikk på Kontoer på sidemenyen til venstre.
  3. Merk av ved siden av kontoene du vil skjule.
  4. Klikk på Rediger på menyen ovenfor tabellen, og velg Skjul på rullegardinmenyen.

Vis skjulte kontoer

1. Logg på Google Ads-managerkontoen din.
  2. Øverst på siden klikker du på nedoverpilen ved siden av navnet på og kunde-ID-en for managerkontoen din.
  3. Klikk på «Kontostatus»-filteret under søkefeltet.
  4. Merk av for Skjult.
  5. Klikk på Bruk.

Gjør kontoer synlige igjen

1. Logg på Google Ads-managerkontoen din.
  2. Øverst på siden klikker du på nedoverpilen ved siden av navnet på og kunde-ID-en for managerkontoen din.
  3. Klikk på «Kontostatus»-filteret under søkefeltet.
  4. Merk av for Skjult.
  5. Klikk på Bruk.
  6. Klikk på Kontoer på sidemenyen til venstre. Skjulte kontoer vises sammen med andre kontoer som ikke lenger er skjult, men i en lysere farge.
  7. Merk av ved siden av kontoene du ikke lenger vil skjule.
  8. Klikk på Rediger, og velg Vis på rullegardinmenyen.

Linker til relatert innhold

Emneside for managerkontoer (MCC)

Hierarkiadministrasjon