Managerkontoer (MCC): om varsler i managerkontoer

Gjennom varslene du får i managerkontoen din, kan du holde øye med viktige områder som kan ha innvirkning både på managerkontoen din og kundekontoene dine.

På Varsler-siden, som du finner via navigasjonspanelet på alle sidene i managerkontoen din, kan du se varsler for alle managerkontoene du administrerer, og alle kundekontoene som enten er direkte eller indirekte tilknyttet managerkontoen din. Her følger en oversikt over de ulike varslene du kan komme til å se i managerkontoer:

• betalingsvarsler (innbefattet varsler for kreditt- og debetkort som er avslått eller i ferd med å utløpe)
  • søkeords- og reklamevarsler (innbefattet varsler om søkeord du oppnår dårlige resultater med, og annonser som ikke blir godkjent)
  • kampanjevarsler (innbefattet varsler om kampanjer som er i ferd med å avsluttes, eller som er avsluttet)
  • budsjettvarsler (innbefattet varsler om kontobudsjetter som er eller nesten er brukt opp samt kontobudsjetter som er avsluttet)
  • kontovarsler (innbefattet varsler om kontoer som er inaktive på grunn av ufullstendig kontoinformasjon)

Vær oppmerksom på følgende

Du får ikke se alle tilgjengelige varsler for kundekontoene i managerkontoen din. Du må gå inn i de enkelte kundekontoene for å se de aktuelle varslene. De vises oppe til høyre i den aktuelle kundekontoen. Finn ut mer om varsler for individuelle Google Ads-kontoer.

Søk etter varsler i kundekontoer

Hvis du vil søke etter varsler innenfor bestemte kundekontoer, kan du opprette filtre for bare å se visse typer varsler, de som ble utløst på spesifikke tidspunkter, og varsler for bestemte kontoer.

Slik kan du filtrere varsler:

1. Logg på managerkontoen din.
  2. Klikk på Kontoer på sidemenyen til venstre, og klikk så på Varsler.
  3. Klikk på filterikonet Filter, og velg blant disse filtertypene: Type, Kontoer, Administrert kontotype, Kontonavn eller Kunde-ID. Du kan bruke flere filtre samtidig.

Slik kan du avvise varsler

Hvis du vil avvise et varsel, merker du av ved siden av varslet du vil fjerne, og så klikker du på Avvis-knappen. Hvis du ser nærmere på kundekontoene dine, kan du ikke se varslene du har avvist. Brukere som logger på via en Google Ads-enkeltkonto, kan imidlertid fortsatt se disse varslene, om varslene da ikke er avvist også av en bruker på kontonivå.

Du kan ikke avvise kritiske (røde) varsler, men systemoppdateringene fjerner disse etter hvert som de tilknyttede problemene blir løst. Frekvensen på disse oppdateringene varierer etter type varsel. Varselsrelaterte problemer du har løst, bør imidlertid gjenspeiles i kundekontoene innen 24 timer.

Oppdatering av varsler

Varsler i managerkontoer blir oppdatert på ulike tidspunkter og med varierende frekvens dagen gjennom, avhengig av type varsel. De fleste varslene på Varsler-siden blir oppdatert dagen gjennom etter som systemet vårt behandler informasjonen som utløser disse varslene. Dette gjelder blant annet de fleste betalingsvarsler og varsler om søkeord og reklamer.

Enkelte varsler oppdateres daglig klokken 02.00 i annonsørens lokale tidssone. Disse daglige varslene omfatter varsler om kampanjer som er i ferd med å utløpe, budsjettvarsler og betalingsvarsler i tilfeller der det ikke er oppgitt faktureringsinformasjon, eller forskuddsbetaling via bankoverføring ikke er mottatt.

På Varsler-siden kan du se datoen da de enkelte varslene ble utløst. I meldingen i tidsstempelet nederst på Varsler-siden kan du i tillegg se når varslene sist ble oppdatert. Tidligere varsler som ennå ikke er endret, blir stående der til tross for denne oppdateringen.

Linker til relatert innhold

Emneside for managerkontoer (MCC)

Varsler