Om aktiver til promovering

Med aktiver til promovering kan du optimere dine tekstannoncer på Søgenetværket ved at fremhæve tilbud og promoveringer over for dem, der søger efter de bedste tilbud fra din virksomhed. I denne artikel kan du læse om fordelene ved aktiver til promovering og om, hvordan de vises sammen med dine søgeannoncer.

Sådan vises de

Aktiver til promovering vises under din annonce i et letlæseligt format, der fanger potentielle kunders opmærksomhed.

Den særlige anledning, som du vælger, f.eks. "Skolestart" eller "Mors dag", vises som en etiket med fed skrift ud for din promoveringstekst.

Aktivet viser også op til 2 tekstlinjer med nærmere oplysninger om din promovering. Potentielle kunder kan nemt få øje på tilbuddet i aktivet til promovering, da det skiller sig ud fra den primære annoncetekst. Når brugere klikker eller trykker på aktivet, ledes de direkte til det sted på dit website, der indeholder det særtilbud, som fangede deres interesse.

Aktiver til promovering kan vise dine tilbud i forskellige formater – til mobilenheder og computere – på Søgenetværket. De vises i annoncer øverst og nederst i Googles søgeresultater. De er desuden tilgængelige på alle sprog.

Hvornår de kan bruges

Brug aktiver til promovering til at tiltrække kunder, der søger efter udsalg og særtilbud, der er relevante for din virksomhed. Aktiver til promovering er velegnede til brug i forbindelse med helligdage og andre mærkedage eller særlige begivenheder, f.eks. skolestart og Black Friday.

Brug aktiver til promovering til at inkludere en rabat på dine produkter eller tjenester. Rabatten angives som et beløb eller en procentdel. Du kan også inkludere eventuelle betingelser vedrørende promoveringen, f.eks. krav om brug af en kupon- eller rabatkode inden for et bestemt tidsrum eller minimumskrav med hensyn til købspris.

Bemærk! Anledningsrelaterede aktiver til promovering skal oprettes eller redigeres inden for 6 måneder fra startdatoen for at være kvalificerede til at blive vist.

Fordele

Her er et par gode grunde til, at du bør overveje at tilføje aktiver til promovering i dine annoncer:

• Nem opdatering: Vælg fra en liste over forhåndsudfyldte anledninger. Du behøver ikke at oprette nye tekstannoncer for at holde dem opdaterede med udsalg og særtilbud, der er knyttet til forskellige tidspunkter.
  • Rediger dit aktiv uden at miste data: Rediger dit aktiv til promovering uden at nulstille dets effektivitetsstatistik.
  • Fleksibel planlægning: Vælg at vise dine aktiver til promovering inden for de datoer, der er tilknyttet den valgte anledning, eller angiv datoer, ugedage eller tidspunkter på dagen, hvor dine aktiver til promovering er kvalificeret til at blive vist.

Kontoniveauer

Du kan tilføje promoveringsaktiver på konto-, kampagne- eller annoncegruppeniveau. Hvis du opretter promoveringsaktiver på forskellige niveauer (konto-, kampagne- eller annoncegruppeniveau), er det det mest specifikke, der anvendes. Så når du føjer promoveringsaktiver til en annoncegruppe, vises disse aktiver i stedet for dem på kampagne- eller kontoniveau. Aktiver på kampagneniveau tilsidesætter også aktiver på kontoniveau.

Prisen for klik

Det er gratis at tilføje aktiver til promovering – du bliver kun debiteret for klik fra personer, der ser din annonce. Prisen på et klik på et aktiv til promovering svarer til prisen på et klik på overskriften i samme annonce. Du vil med andre ord blive debiteret det samme beløb, uanset hvilket link i samme annonce en person klikker på. Aktiver til promovering giver dine kunder flere muligheder for at klikke på og i din annonce, men du vil ikke blive opkrævet betaling for mere end to klik pr. annonceeksponering. Hvis en bruger hurtigt klikker på mere end ét link, mens vedkommende ser en annonce, behandles dette dog som et "andet klik", og du debiteres ikke for det.

Anledninger til dine promoveringer

Se, hvilke anledninger og datoer der er tilgængelige til aktiver til promovering:

Anledninger Startdato Slutdato
Nytår 1. dec. 28. feb.
2. juledag 15. dec. 15. jan.
Helligtrekongersdag 15. dec. 31. jan.
Kinesisk nytår 15. jan. 1. mar.
Valentinsdag 15. jan. 28. feb.
Karneval 1. feb. 31. mar.
Holi 1. feb. 31. mar.
Kvindernes internationale kampdag 15. feb. 31. mar.
Jødisk påskefest 15. feb. 1. maj
Påske 1. mar. 30. apr.
Forældredag 15. apr. 1. aug.
Labor Day* 15. apr. 15. sep.
Rosh Hashanah 15. aug. 1. nov.
Diwali 1. sep. 1. dec.
Navratri 15. sep. 31. okt.
Halloween** 1. okt. 15. nov.
Singles Day 15. okt. 30. nov.
Black Friday 15. okt. 15. dec.
Cyber Monday 15. okt. 15. dec.
Jul 1. nov. 15. jan.
Sankt Nikolaus dag 1. nov. 31. dec.
Hanukkah 15. nov. 31. jan.
Skolestart Alle Alle
Mors dag Alle Alle
Fars dag Alle Alle
Uafhængighedsdag Alle Alle
Nationaldag Alle Alle
Sæsonafslutning Alle Alle
Vinterudsalg Alle Alle
Sommerudsalg Alle Alle
Efterårsudsalg Alle Alle
Forårsudsalg Alle Alle
Ramadan Alle Alle
Eid al-Fitr Alle Alle
Eid al-Adha Alle Alle

* Ikke tilgængelig på hollandsk, norsk, hebraisk og japansk

** Ikke tilgængelig på malajisk, polsk og hebraisk

Tilgængelig på japansk

Anledning Startdato Slutdato
Nytårsgave 1. nov. 31. dec.

Tilgængelig på thailandsk

Anledning Startdato Slutdato
Songkran 15. mar. 1. maj

Vejledning

Sådan opretter du aktiver til promovering

1. Log ind på din Google Ads-konto.
  2. Gå til sidemenuen Annoncer og aktiver, og klik på Aktiver på undersidemenuen.
  3. Klik på plusknappen Add, og vælg Promoveringsaktiv.
  4. Vælg, om promoveringsaktivet skal tilføjes på konto-, kampagne- eller annoncegruppeniveau.
  5. Vælg anledningen til din promovering (valgfrit). Navnet på anledningen vises i dit aktiv til annonce. Datoerne for den pågældende anledning angiver, hvornår dit aktiv kan være kvalificeret til at blive vist. Du kan indsnævre dette datointerval ved hjælp af de Avancerede valgmuligheder.
  6. Vælg sprog og valuta for din promovering.
  7. Vælg, om rabatten skal vises som et beløb eller en procentdel, under Promoveringstype.
  8. Angiv navnet på det produkt eller den tjeneste, du tilbyder.
  9. Angiv en Endelig webadresse, som skal vises i din annonce.
  10. Vælg typen af Tilbud, og angiv eventuelle betingelser i forbindelse med promoveringen, f.eks. en rabatkode eller et krav om minimumkøb.
  11. Angiv de datoer, hvor din annonce skal vises, under Promoveringsdatoer (valgfrit).
Bemærk! Promoveringsaktiver for særlige anledninger inden for samme annoncegruppe, kampagne eller konto prioriteres højere end andre promoveringsaktiver. Anledningsrelaterede aktiver til promovering skal oprettes eller redigeres inden for 6 måneder fra startdatoen for at være kvalificerede til at blive vist.

Vælg valgfrie indstillinger, og gem

1. Udvid Avancerede valgmuligheder, hvis du vil ændre datoer og tidspunkter for, hvornår dit aktiv til promovering er kvalificeret til at blive vist.
    • Du kan indsnævre datointervallet, men du kan ikke vælge datoer uden for det datointerval, der er tilknyttet den valgte anledning. Hvis du vil gøre dette, skal du fravælge anledningen og angive startdato og slutdato for, hvornår du vil køre din kampagne.
    • Du kan også bruge "Dage og klokkeslæt" til at vælge mere specifikke dage og tidspunkter for, hvornår dit aktiv kan være kvalificeret til at blive vist.