Om dynamisk remarketing for forhandlere

Med remarketing kan du vise annonser for tidligere besøkende på nettstedet ditt og tilpasse annonsene ut fra hvilke deler av nettstedet brukerne har besøkt. Du kan ta dette ett skritt videre med dynamiske bannerannonser for forhandlere, for da kan du vise dynamiske remarketingannonser med spesifikk produktinformasjon skreddersydd etter kundens tidligere aktivitet på nettstedet.

Slik fungerer det

Før du kan bruke dynamisk remarketing for forhandlere, må du slå på dynamisk remarketing i Merchant Center:

1. Logg på Merchant Center-kontoen din.
  2. Klikk på Vekst i navigasjonsmenyen.
  3. Klikk på Administrer programmer.
  4. Klikk på Aktivér på programkortet for dynamisk remarketing.

Når du har sendt inn produktinformasjonen til Merchant Center og knyttet sammen Google Ads- og Merchant Center-kontoen, kan du konfigurere dynamisk remarketing i Google Ads og sette inn taggen for dynamisk remarketing på nettstedet. Finn ut mer om bruk av dynamisk remarketing med Google Ads.

Merk deg at du også kan velge å legge til spesifikke attributter for bannerannonser i produktfeeden.

Merk: Dynamisk remarketing for forhandlere er ikke tilgjengelig i Merchant Center Next. For å aktivere programkortet må du bytte til den eldre versjonen av Merchant Center.

Retningslinjer for dynamisk remarketing

Annonsører må overholde retningslinjene for Google Ads for å kjøre kampanjer med dynamiske annonser. Vi har egne retningslinjer som gjelder for ulike typer interessebasert annonsering, for eksempel dynamisk remarketing.

Husk at selv om kilden til produktinformasjonen er den samme, er dynamiske annonser og Shopping-annonser underlagt ulike retningslinjer. Derfor kan det hende at et produkt kan markedsføres i Shopping-annonser, men ikke ved hjelp av dynamisk remarketing – eller omvendt.

Linker til relatert innhold