Handleiding voor het instellen van dynamische remarketing voor internet

5. Uw websitebezoekers taggen

We hebben de volgende verbeteringen in Google Ads aangebracht om een uitgebreide en geconsolideerde weergave van uw doelgroepen te bieden en het beheer en de optimalisatie van doelgroepen te vereenvoudigen:

• Nieuwe doelgroeprapportage
    Gedetailleerde rapportage over demografie, segmenten en uitsluitingen voor doelgroepen is nu samengevoegd op één plaats. Klik op het icoon Campagnes Campaigns Icon, open het tabblad 'Doelgroepen, zoekwoorden en content' en klik op Doelgroepen. U kunt uw doelgroepen ook makkelijk beheren vanaf deze rapportpagina. Ontdek meer informatie over doelgroeprapportage.
  • Nieuwe termen
    We gebruiken nieuwe termen in uw doelgroeprapport en in Google Ads. Zo worden 'doelgroeptypen' (waaronder aangepaste, in-market- en affiniteitsdoelgroepen) nu 'doelgroepsegmenten' genoemd en is 'remarketing' nu 'uw gegevens'. Meer informatie over de updates van termen en woordgroepen in doelgroepen

Voeg vervolgens de Google-tag en het gebeurtenisfragment toe aan uw website. De Google-tag moet op elke pagina van uw site staan en het gebeurtenisfragment hoeft alleen op pagina's te staan waarop de gebeurtenissen plaatsvinden. Deze fragmenten voegen samen bezoekers van uw website toe aan uw gegevenssegmenten, waarbij aangepaste parameters worden gebruikt om bezoekers te koppelen aan de ID's van de producten of services die zij hebben bekeken.

Als u de Google-tag heeft ingesteld om de bezoekers van uw website bij te houden, ziet u dat deze bestaat uit de Google-tag en een gebeurtenisfragment. Meer informatie over hoe u Conversies bijhouden instelt voor uw website

Instructies

Uw tag instellen

1. Klik op het gereedschapsicoon Google Ads | Moersleutel [icoon] rechtsboven in uw Google Ads-account.
  2. Klik onder Gedeelde bibliotheek op Doelgroepbeheer.
  3. Klik links op Uw gegevensbronnen.
  4. Klik op Details onder Google Ads-tag.
  5. Klik op het dropdownmenu Tag instellen en selecteer hoe u de Google Ads-tag wilt installeren:
    • De tag zelf installeren
    • De tag e-mailen
    • Google Tag Manager gebruiken
  6. Volg de instructies om uw tagfragmenten op te halen.
  7. Klik op Opslaan en doorgaan.
  8. Als uw fragmenten worden weergegeven, kunt u Tag Manager gebruiken, de tag downloaden of de fragmenten naar uw webontwikkelaar e-mailen.
    • De fragmenten moeten worden toegevoegd tussen de head-tags (<head></head>) van uw site.

Uw eerder gemaakte tag ophalen

1. Klik op het gereedschapsicoon Google Ads | Moersleutel [icoon] rechtsboven in uw Google Ads-account.
  2. Klik onder Gedeelde bibliotheek op Doelgroepbeheer.
  3. Klik in het linkermenu op Uw gegevensbronnen.
  4. Klik onder Google Ads-tag op Details.
  5. Scroll naar de onderkant van de pagina en klik in het gedeelte Google Ads-tag.
  6. Uw fragmenten worden weergegeven met opties om de fragmenten te downloaden of naar uzelf te e-mailen.
  7. De fragmenten moeten worden toegevoegd tussen de head-tags (<head></head>) van uw site.