Visa ditt Google Ads-konto (Google Ads-appen)

Första inloggning och val av konto

När du öppnar appen blir du ombedd att logga in med det Google-konto du använder för Google Ads, eller så loggas du in automatiskt med det Google-konto du använder på enheten. Tryck sedan på det konto du vill visa. Om du inte har något Google Ads-konto kan du öppna webbläsaren på datorn för att skapa ett. Konfigurera sedan din första kampanj.

Navigering i konto, kampanj och annonsgrupp

Följ anvisningarna nedan för att navigera till ett förvaltarkonto, enskilt konto, en kampanj eller en annonsgrupp. Detta gäller också för navigering till förvaltarkontonivå.

1. Tryck på den aktuella omfattningen i appens rubrik för att öppna omfattningsnavigering. Denna omfattningsnavigering är tillgänglig på de flesta sidor i appen, till exempel på sidan Översikt.
  2. Använd bakåtpilen i omfattningsnavigeringen för att navigera till en större omfattning och högerpilen för att navigera till en mindre omfattning. Du kan till exempel trycka på högerpilen bredvid ett konto för att se kampanjerna i kontot. Tryck på sökikonen för att söka efter ett konto, en kampanj eller en annonsgrupp inom den omfattning du tittar på.
  3. Tryck på kontot, kampanjen eller annonsgruppen som du vill visa.

Få hjälp med att logga in på Google

Kan du inte logga in? Använd felsökningsverktyget för att komma på rätt spår.

Relaterade länkar

Visa alla hjälpartiklar för mobila enheter