Laajennetut konversiot tilitasolla Google Adsissa

Laajennetut konversiot ‑ominaisuuden avulla voit parantaa konversiomittauksen tarkkuutta ja tehostaa hintatarjouksia. Lue lisää laajennetuista konversioista.
Voit ottaa laajennetut konversiot käyttöön Google Ads ‐tililläsi tilitasolla. Näin voit laittaa laajennetut konversiot päälle koko tililläsi pienemmällä vaivalla.

Sisällys:

Ennen kuin aloitat

Laajennetut konversiot ‑asetus on käytettävissä tilitasolla. Se on käytössä tililläsi, jos

• olet jo ottanut laajennetut konversiot käyttöön konversiotapahtuman tasolla
  • olet ottanut samalla tavalla käyttöön kaikki konversiotapahtumat, joiden yhteydessä laajennetut konversiot ovat käytössä (käytät esimerkiksi vain Google-tagia tai vain Google Ads APIa).
Jos et ole ottanut laajennettuja konversioita käyttöön, lue lisää laajennettujen verkko- tai liidikonversioiden käyttöönotosta tästä artikkelista.

Muutoksen vaikutus konversiotapahtumiin

Kun tilitason laajennetut konversiot ovat käytössä, konversiotapahtumien tulokset voivat vaihdella sen mukaan, miten ne on otettu käyttöön Google Adsissa. Alla on lisätietoa siitä, millaisia vaikutuksia tilitason laajennetuilla konversioilla on.

Aiemmin luodut konversiotapahtumat

Aiemmin luodut konversiotapahtumat, joiden yhteydessä laajennetut konversiot ovat jo päällä, hyötyvät edelleen tilitason laajennetuista konversioista.

Jos konversiotapahtuman yhteydessä ei ole laitettu päälle laajennettuja konversioita, tilitason laajennetut konversiot otetaan käyttöön, ellei laajennettuja konversioita ole nimenomaisesti poistettu käytöstä kyseisen konversiotapahtuman osalta.

Halutessasi voit myös varmistaa tagin tai APIn avulla, että laajennettujen konversioiden data toimitetaan oikein. Tutustu käyttöönottotavan mukaisiin ohjeisiin: Google-tagi, Google Tag Manager tai Google Ads API.

Uudet konversiotapahtumat

Uudet konversiotapahtumat perivät laajennettujen konversioiden tilitason asetukset. Esimerkiksi jos laajennetut konversiot on laitettu päälle tilitasolla ja automaattinen keruu on käytössä, laajennetut konversiot ovat oletuksena päällä myös uusien konversiotapahtumien yhteydessä.

Laajennettujen konversioiden ottaminen käyttöön tai poistaminen käytöstä tilitasolla

Jos sinulla on konversiotapahtumia, joita ei ole päivitetty tilitason laajennetuiksi konversioiksi, voit ottaa laajennetut konversiot käyttöön niille Google Ads ‐tililtäsi. Lue lisää laajennettujen konversioiden käyttöönotosta tilitasolla Google Adsissa.

Jos tilitason laajennetut konversiot eivät sovi tarpeisiisi, voit sulkea tietyt konversiotapahtumat pois mittauksesta. Lue lisää laajennettujen konversioiden käytöstä poistamisesta tilitasolla Google Adsissa.