Laajennetut konversiot ‑kumppaniohjelma

Laajennetut konversiot ‑kumppaniohjelma on Googlen hanke, jonka tarkoituksena on tukea laajennettujen verkkokonversioiden käyttöönottoa sellaisten kolmansien osapuolten kautta, jotka tekevät yhteistyötä Googlen kanssa. Se koostuu useista kumppanuuksista, jotka voivat helpottaa laajennettujen konversioiden käyttöönottoa.

Ohjelma on hyvä lisätukivaihtoehto Googlen jo tarjoamille palveluille.

Sisältö:

Hyödyt

Kumppaniohjelman tuomat hyödyt laajennettujen verkkokonversioiden käyttöönotossa:

• Helppous: Anna kumppaneiden hoitaa kaikki tekniseen toteutukseen, ongelmanratkaisuun ja päivityksiin liittyvät osa-alueet.
  • Nopeus: Nopeuta käyttöönottoa merkittävästi kumppanin avulla.
  • Ei käyttöönottokustannuksia: Jos teet jo yhteistyötä tuetun kumppanin kanssa, laajennettujen konversioiden käyttöönotosta ei veloiteta erillistä maksua. Huomaa, että kumppani voi veloittaa alustojensa käytöstä tilaus- tai lisäpalvelumaksuja (esimerkiksi CDP:n käyttöön liittyvä tilauskulu).

Tuetut kumppanit

Kumppaniohjelmassa on useita kumppaneita, jotka vastaavat tarpeisiisi. Voit valita sinulle parhaiten sopivan kumppanin nykyisten kumppanisuhteidesi ja sen perusteella, millaista tukea tarvitset laajennettujen konversioiden käyttöönottoon.

Huom. Mainostajan kannattaa valita kumppani omien tarpeidensa perusteella. Google ei suosittele mitään tiettyjä kumppaneita.

Kumppaniryhmä Tarvitsemasi tuki
Datakumppanit Sinulla on jo suhteita datakumppaneihimme ja haluat jatkaa laajennettujen konversioiden kehittämistä yhdessä kumppaneiden kanssa
Teknologiatoimistot Tarvitset päästä päähän ulottuvia mainontapalveluja, joihin liittyy laajennettujen konversioiden toteutus
Teknologiakumppanit Tarvitset teknistä tukea ja sinulla on epätavallisia teknisiä ongelmia käyttöönoton aikana

Jos et ole varma sinulle parhaiten sopivasta kumppaniryhmästä, pyydä Googlen edustajalta lisätietoa sopivan kumppanin löytämisestä.

Näin se toimii

Laajennettuihin konversioihin tutustuminen kumppanin kanssa

Huom. Sinun on allekirjoitettava toimeksianto suoraan valitsemasi laajennetut konversiot ‑kumppanin kanssa voidaksesi käyttää kumppanin palveluita.

Laajennettujen verkkokonversioiden käyttöönotossa kumppanin kanssa on kolme vaihetta:

1

2

3

Tutustu vaatimuksiin, jotka sinun on täytettävä liittyäksesi laajennetut konversiot ‑kumppaniohjelmaan. Tunnista kumppaniryhmä, joka vastaa parhaiten tämänhetkistä tilannettasi ja tulevia tarpeitasi.

Valitse laajennetut konversiot ‑kumppani ja ota yhteyttä kyseiseen kumppaniin, jotta voit aloittaa laajennettujen konversioiden käytön.

1. Vaatimukset

Varmista ennen kumppaniohjelmaan liittymistä, että seuraavat vaatimukset täyttyvät, jotta voit käyttää laajennettuja verkkokonversioita:

• Käyttäjiin liittyvät verkkosivustotapahtumat tai konversiot eivät ole arkaluontoisia.
  • Käytät konversioseurantaa, joka on yhteensopiva laajennettujen konversioiden kanssa (gTag tai Google Tag Manager Google Adsin konversioseurannassa tai Floodlight Search Ads 360:ssä).
  • Jaat tiivistettyä asiakasdataa Googlelle mittausta varten.
  • Olet tutustunut laajennettujen konversioiden asiakasdataa koskeviin käytäntöihin Google Adsissa ja vahvistanut noudattavasi niitä.
Huom. Jos haluat lisätietoa vaatimuksista, jotka koskevat laajennettujen konversioiden käyttöönottoa alueellasi toimivan kumppanin kanssa, ota yhteyttä suoraan Googlen edustajaan.

2. Kumppaniryhmän valinta

Useat yhteistyökumppanimme pystyvät vastaamaan juuri sinun yrityksesi tarpeisiin. Mieti seuraavia asioita valitessasi yrityksellesi sopivinta kumppaniryhmää:

• Nykyiset kumppanit: Kenen kanssa teet tällä hetkellä yhteistyötä?
  • Käyttöönottotarpeet: Mitä käyttöönottotapaa ja minkälaista tukea tarvitset?

Jos esimerkiksi teet yhteistyötä tuetun datakumppanin kanssa, suosittelemme ottamaan yhteyttä suoraan kyseiseen kumppaniin, jotta voitte aloittaa laajennetut konversiot ‑ohjelmaan rekisteröitymisen yhdessä.

Jos taas et vielä tee yhteistyötä tuetun kumppanin kanssa, sinun kannattaa ehkä muodostaa suhde jonkin tuetun kumppanimme kanssa, joita ovat esimerkiksi datakumppanit, teknologiatoimistot ja teknologiakumppanit.

Jos tiedät tarvitsevasi käyttöönottoon asiantuntijoiden ja teknologiatiimien tukea, suosittelemme, että aloitat rekisteröitymisen jonkin teknologiakumppanimme kanssa.

Huom. Voit olla oikeutettu saamaan yksilöllistä teknistä tukea suoraan Googlelta. Tarkista Googlen edustajalta, millaista tukea yrityksellesi on saatavilla. Jos et täytä ehtoja tai tarvitset käytännönläheisempää tukea, sinun kannattaa harkita yhteistyötä kumppanin kanssa.

3. Kumppanin valinta

Olemme koonneet kumppaniemme tärkeimmät tiedot seuraavaan taulukkoon, jonka avulla voit valita yrityksellesi sopivimman kumppanin:

Huom. Kumppanien ominaisuudet voivat muuttua.

Ryhmät Kumppani Tavoittavuus Tag Manager Käyttöönottotapa Alusta
Kolmannen osapuolen tagi API Search Ads 360 Google Ads
Datakumppanit

Adobe

Maailmanlaajuinen Punainen x-merkki Punainen x-merkki kyllä, vahvistettu Punainen x-merkki kyllä, vahvistettu
MParticle Maailmanlaajuinen Punainen x-merkki kyllä, vahvistettu Punainen x-merkki Punainen x-merkki kyllä, vahvistettu
Segment Maailmanlaajuinen Punainen x-merkki Punainen x-merkki kyllä, vahvistettu Punainen x-merkki kyllä, vahvistettu
Tealium Maailmanlaajuinen Punainen x-merkki kyllä, vahvistettu kyllä, vahvistettu kyllä, vahvistettu kyllä, vahvistettu
Teknologiatoimistot 3Q/Dept USA kyllä, vahvistettu kyllä, vahvistettu kyllä, vahvistettu kyllä, vahvistettu kyllä, vahvistettu
Acceleration (WPP) USA, EMEA kyllä, vahvistettu kyllä, vahvistettu kyllä, vahvistettu kyllä, vahvistettu kyllä, vahvistettu
Adlucent USA kyllä, vahvistettu kyllä, vahvistettu kyllä, vahvistettu kyllä, vahvistettu kyllä, vahvistettu
M13H (Labelium Group) EMEA kyllä, vahvistettu kyllä, vahvistettu kyllä, vahvistettu kyllä, vahvistettu kyllä, vahvistettu
Tinuiti USA kyllä, vahvistettu kyllä, vahvistettu kyllä, vahvistettu kyllä, vahvistettu kyllä, vahvistettu
TRKKN (Omnicom Group) USA, EMEA kyllä, vahvistettu kyllä, vahvistettu kyllä, vahvistettu kyllä, vahvistettu kyllä, vahvistettu
Teknologiakumppanit Concord/Evolytics Maailmanlaajuinen Punainen x-merkki kyllä, vahvistettu Punainen x-merkki kyllä, vahvistettu kyllä, vahvistettu

Voit myös ottaa yhteyttä johonkin tuetuista kumppaneista tai Googlen myyntitiimiin ja pyytää lisätietoa laajennettujen konversioiden aktivoinnista.