Vanlige problemer når Google Ads knyttes sammen med bedriftsprofiler

Nedenfor kan du se noen vanlige scenarioer som kan føre til at du ikke får knyttet sammen Google Ads-kontoen og bedriftsprofilen din, og tips om hvordan du kan løse disse problemene. Merk deg at du må ha tilgang til bedriftsprofilen som beliggenhetene dine er oppført i.

Finn ut mer om hvordan du knytter sammen Google Ads og bedriftsprofiler.

Du har ikke tilgang til bedriftsprofilen

Hvis du ikke administrerer bedriftsprofilen du prøver å tilknytte, må du kontakte den aktuelle kontoadministratoren. Du kan så sende en forespørsel til e-postadressen forbundet med Bedriftsprofil-kontoen. Du kan også be kontoadministratoren om å gi deg eier- eller administratortilgang.

Du prøver å dele adresseelementer med flere kontoer

Hvis du skal tilknytte flere kontoer, må de være underordnet den samme Google Ads-managerkontoen. De ulike kontoene må være forbundet med den samme e-postadressen for at de skal kunne knyttes sammen med bedriftsprofilen.

Merk: Google Ads-kontoer kan bare være knyttet sammen med én bedriftsprofil om gangen. Hvis du vil knytte en ny bedriftsprofil sammen med en Google Ads-konto som allerede er knyttet sammen med en annen bedriftsprofil, må du fjerne tilknytningen til den gamle bedriftsprofilen før du kan tilknytte den nye.

Når du knytter sammen Google Ads-kontoen og bedriftsprofilen din, eller om du endrer bedriftens beliggenhet i produktgrensesnittet i bedriftsprofilen, skal begge kontoene synkroniseres innen 24 timer. Det kan ta opptil 24 timer før bedriftsinformasjon du redigerer i bedriftsprofilen, gjenspeiles i Google Ads-kontoen.

Følg fremgangsmåten nedenfor for å se hvor langt du har kommet med kontotilknytningen:

Merk: Veiledningen nedenfor er en del av den nye Google Ads-brukeropplevelsen. Du kan bruke den forrige utformingen ved å klikke på utseendeikonet og velge Bruk den forrige utgaven. Hvis du fortsatt bruker den forrige versjonen av Google Ads, kan du gjennomgå kartet over kontoen eller bruke søkefeltet øverst i Google Ads-navigasjonspanelet til å finne siden du søker etter.
  1. Klikk på kampanjeikonet Campaigns Icon i Google Ads-kontoen din.
  2. Klikk på Elementer-rullegardinmenyen i delmenyen.
  3. Klikk på Elementer.
  4. Nå vises en tabell med alle elementene dine. Velg Tilknytninger (eldre versjon) fra tabellvisningen.
  5. Klikk på Sted øverst i tabellen.

Etter omtrent 24 timer skal det totale antallet beliggenheter som ble oppdatert som følge av at kontoene ble knyttet sammen, vises på Elementer-fanen. Hvis du ikke ser beliggenheter på Elementer-fanen i Google Ads-kontoen, må du påse at beliggenhetene i bedriftsprofilen er i tråd med disse retningslinjene:

• Bedriftsnavn: Oppgi et bedriftsnavn som består av maks 80 tegn.
  • Adresselinje 1: Dette er påkrevd, og feltet kan ikke stå tomt.
  • Gateadresse: Oppgi en adresse som består av maks 80 tegn.
  • Landskode: Dette er påkrevd, og feltet kan ikke stå tomt.
  • Nettadresse: Oppgi en nettadresse som består av maks 35 tegn.

Finn ut mer om retningslinjene for hvordan bedrifter skal representeres på Google.

Husk dette

Hvis du endrer passordet til bedriftsprofilen, trenger du ikke å tilknytte Google Ads på nytt.

I disse to scenarioene kan det bli slettet feedelementer forbundet med adresseelementer:

1. Du endrer (legger til eller fjerner) et filter for et adresseelement på kontonivå. Med dette slettes eventuelle feedelementer som ikke samsvarer med filteret.
  2. Du legger til en Google Ads-etikett i oppføringen i Bedriftsprofil-kontoen, for så å filtrere bare disse beliggenhetene med etiketter på kontonivå. Alle oppføringer som fikk en etikett, synkroniseres deretter på nytt til Google Ads som en ny feedelement-ID.

Linker til relatert innhold