Kauppapaikkojen Maksimitulokset-kampanjan luominen

Kauppapaikkojen Maksimitulokset-kampanjoiden avulla voit tavoittaa enemmän asiakkaita ja ohjata enemmän liikennettä kauppapaikassa myymiisi tuotteisiin. Kauppapaikkojen Maksimitulokset-kampanjoissa käytetään kauppapaikan tuotetietoja, jolloin tuotteesi ovat mukana. Kun asiakkaat klikkaavat mainoksiasi, heidät ohjataan kauppapaikan tuotesivulle, josta he voivat ostaa tuotteitasi. Et tarvitse erillistä verkkosivustoa tai Google Kauppiaskeskus ‐tiliä.

Huom. Tämä ominaisuus on käytettävissä vain tietyissä kauppapaikoissa. Jos haluat tarkistaa, onko tämä ominaisuus käytettävissä tietyssä kauppapaikassa, ota yhteyttä kauppapaikkaan. Pyrimme lisäämään uusia kauppapaikka-alustoja.

Maksimitulokset-kampanja perustuu Googlen tekoälyyn, jonka avulla voit luoda kampanja-asetukset, joilla saat mainonnasta enemmän hyötyä. Kun luot kampanjaa, saatat saada ilmoituksia ongelmista, jotka voivat vaikuttaa tuloksiin. Tarkista ja ratkaise ongelmat kampanjan luomisen navigointivalikon avulla. Lue lisää toimivan kampanjan luomisesta.

Vinkki: Jos tämän artikkelin tavoitteet eivät vastaa Google Adsissa asettamiasi kampanjatavoitteita, Google tarjoaa muita Maksimitulokset-kampanjan luontivaihtoehtoja. Lue lisää muista tavoista luoda Maksimitulokset-kampanja.

Sisällys:

Ennen kuin aloitat

Varmista, että Google Ads ‐tilisi on linkitetty kauppapaikkaan.

Ohjeet

Vaihe 1/6: Kampanjan luominen ja tavoitteen valitseminen

1. Klikkaa Google Ads ‑tililtä pluspainiketta ja valitse Uusi kampanja.
  2. Valitse kampanjan mainontatavoitteeksi Myynti. Jos et löydä sopivaa tavoitetta, valitse Luo kampanja ilman tavoitekohtaista opastusta.
  3. Kun sinua pyydetään valitsemaan, minne liikenne lähetetään, valitse kauppapaikka.
  4. Tarkista konversiotavoitteet, jotka kauppapaikka on määrittänyt puolestasi, ja klikkaa Jatka.
    • Huom. Jos asetat tilin oletuskonversiotavoitteita, ne näkyvät myös kauppapaikkojen Maksimitulokset-kampanjan luomisen yhteydessä. Suosittelemme, että poistat nämä tavoitteet manuaalisesti, jotta kampanjasi optimoidaan vain kauppapaikan määrittämille tavoitteille.
  5. Valitse kampanjatyypiksi Maksimitulokset.
  6. Nimeä kampanja.
  7. Valitse Jatka.

Vaihe 2/6: Hintatarjousasetusten valitseminen

Hintatarjousstrategian valitseminen

Tavoitteidesi perusteella Maksimitulokset-strategia auttaa asettamaan oikean hintatarjouksen jokaiseen huutokauppaan kampanjan optimoimiseksi.

• Jos seuraat konversioiden arvoja, suosittelemme käyttämään konversioarvon maksimoivaa hintatarjousstrategiaa.
  • Jos et seuraa arvoja ja kaikki konversiot ovat sinulle yhtä tärkeitä, harkitse konversiomäärän maksimoivaa hintatarjousstrategiaa.

Lue lisää hintatarjouksen ja budjetin valitsemisesta.

Huom. Uusasiakashankintatavoite ei ole käytettävissä kauppapaikkojen Maksimitulokset-kampanjoissa.

Lisää asetuksia ‐kohdassa voit lisätä mainosten ajoituksen, kampanjan alkamis‑ ja päättymispäivän sekä sulkea pois brändiliikenteen. Muista, että lopullisen URL-osoitteen laajennus ei ole käytettävissä kauppapaikkojen Maksimitulokset-kampanjoissa.

Vaihe 3/6: Kampanja-asetusten valitseminen

Kauppapaikkasi on jo saattanut asettaa tuotteesi näkymään vain tietyissä maissa. Kun lisäät sijaintiasetuksia kauppapaikkojen Maksimitulokset-kampanjaan, mainoksesi näkyvät kauppapaikkasi jakamissa maissa, mutta ei kauppapaikan poissulkemissa maissa. Voit ottaa aluekohdistuksen käyttöön seuraamalla alla olevia ohjeita.

1. Siirry "Kampanja-asetukset"-sivulla Sijainnit-kohtaan ja valitse kohdistusalueet.
  2. Jos haluat kohdistaa mainonnan sijaintiin, jota ei näy listassa, valitse Lisää uusi sijainti. Lisää sitten haluamasi paikan nimi ja valitse Kohdista tai Sulje pois.
    • Jos haluat kohdistaa mainonnan tiettyihin paikkoihin sijainnin sisällä, valitse Lähellä ja jälleen Kohdista tai Sulje pois.
  3. Valitse avattavasta Kielet-valikosta kielet, joita asiakkaasi puhuvat. Voit valita useita kieliä, jos haluat mainosten näkyvän tietyille asiakasryhmille.
    • Huom. Jos haluat lisää aluekohdistusvaihtoehtoja, käytä tarkennettua hakua. Voit lisätä useita sijainteja kerralla tai lisätä sijainnin ja sen ympärillä olevan säteen, jolle haluat kohdistaa mainoksesi.
  4. Valitse haluamasi lisäasetukset Lisää asetuksia ‐kohdasta. Valitse Seuraava.

Lisää asetuksia ‐kohdassa voit lisätä mainosten ajoituksen, kampanjan alkamis‑ ja päättymispäivän sekä sulkea pois brändiliikenteen. Muista, että lopullisen URL-osoitteen laajennus ja automaattisesti luodut elementit eivät ole käytettävissä kauppapaikkojen Maksimitulokset-kampanjoissa.

Vaihe 4/6: Elementtiryhmän ja elementtien luominen (valinnainen)

Kampanjassa käytetään kauppapaikan tuotesyötettä mainosten näyttämiseen. Lisäelementit eivät ole pakollisia, mutta voit lisätä niitä mainosten tulosten, tavoittavuuden tai mainosinventaarien parantamiseksi.

Listausryhmät ovat pakollisia, ja ne sisältävät oletuksena kaikki valitulla kauppapaikkatilillä olevat tuotteet.

1. Lisää Sisältöryhmä-sivulle yksilöllinen sisältöryhmän nimi.
  2. Vahvista kampanjan listausryhmät. Listausryhmien avulla voit valita, mitkä tuotteet näkyvät Maksimitulokset-kampanjoidesi mainoksissa. Oletuksena valittuina ovat kaikki liitetyn kauppapaikkatilin tuotteet, mutta jos haluat käyttää vain tiettyjä tuotteita, tee näin:
  1. Klikkaa Kaikki tuotteet ‐kohdan vieressä näkyvää kynäkuvaketta Muokkaa.
  2. Valitse Vain valitut tuoteryhmät mainoksiasi varten.
  3. Voit valita tuotteita avattavasta valikosta kategorian, brändin, tuotetunnuksen, kunnon, tuotetyypin, kanavan tai omien tunnisteiden mukaan. Voit myös valita useita arvoja kerralla lisäämällä tuotetyyppejä manuaalisesti rivinvaihdoilla eroteltuina.
  4. Valitse Maksimitulokset-kampanjoiden mainoksiin sisällytettävät tuotteet, niin ne näkyvät oikealla olevassa sarakkeessa. Voit poistaa tuotteita klikkaamalla tuoteryhmän vierestä .
  5. Viimeistele Maksimitulokset-kampanjan luominen klikkaamalla Tallenna.
  1. Luo elementtiryhmä seuraamalla alla olevia ohjeita.
Elementti Elementtiä koskevat ohjeet
Kuva Lisää enintään 15 kuvaa
Logot Lisää enintään 5 logoa.
Otsikot (enintään 30 merkkiä) Lisää enintään 5 otsikkoa
Pitkät otsikot (enintään 90 merkkiä) Lisää enintään 5 pitkää otsikkoa
Kuvaukset

Lyhyt kuvaus (enintään 60 merkkiä)

• Lisää yksi lyhyt kuvaus

Pitkä kuvaus (enintään 90 merkkiä)

• Lisää enintään 4 pitkää kuvausta

* Pitkiä kuvauksia ei tueta paikallisissa mainosmuodoissa.

Toimintakehotus Valitse tavoitteidesi mukainen toimintakehotus, esimerkiksi "Rekisteröidy" tai "Tilaa".
Yrityksen nimi Lisää yrityksesi tai brändisi nimi, joka näkyy mainoksesi tekstissä.

Huom. Videoelementit eivät tällä hetkellä ole käytettävissä kauppapaikkojen Maksimitulokset-kampanjoissa.

Voit luoda yhden elementtiryhmän ennen Maksimitulokset-kampanjan julkaisemista ja lisää ryhmiä sen jälkeen. Lisäämistäsi elementeistä kootaan automaattisesti mainoksia kaikkia sopivia mainosmuotoja käyttäen, ja mainosaineistosta näkyy aina osuvin yhdistelmä.

Lue lisää elementtiryhmän luomisesta.

Vinkki: Luo elementtiryhmä sellaisista elementeistä, jotka liittyvät yhteen teemaan tai yleisöön. Vie hiiri kysymysmerkkikuvakkeen päälle, niin näet lisätietoa vaatimuksista.

Yleisösignaalit

Yleisösignaalien avulla voit lisätä yleisöehdotuksia, jotka auttavat Google Adsin automaattisia ominaisuuksia optimoimaan kampanjan valitsemillesi tavoitteille. Yleisösignaalien lisääminen on valinnaista, mutta ne voivat auttaa Googlen tekoälyä kampanjan optimoinnissa ja nopeuttaa oppimista.

Maksimitulokset‐kampanjan mainokset saattavat näkyä myös signaaliesi ulkopuolelle jääville, jos heidän konvertoitumisensa on hyvin todennäköistä ja voit heidän avullaan saavuttaa tulostavoitteesi.

Huom. Omat datasegmentit eivät ole käytettävissä kauppapaikkojen Maksimitulokset-kampanjoissa.

Mainoksen vahvuus

Mainoksen vahvuus kertoo mainosaineistoyhdistelmien osuvuudesta ja monipuolisuudesta. Osuvampi ja yksilöllisempi sisältö voi auttaa sinua kohdistamaan asiakkaille juuri heille sopivia mainoksia ja parantamaan mainoksen tuloksia.

Vaihe 5/6: Budjetin asettaminen

Budjettisi kertoo, mikä on yksittäisen kampanjan kuukausittainen laskutusmäärä. Laskutusmäärä saadaan kertomalla asettamasi keskimääräinen päiväbudjetti keskimääräisellä kuukauden päivien määrällä. Mainontaan käytetty summa voi vaihdella päivittäin, mutta et kuitenkaan maksa enempää kuin kuukausittaisen laskutusmääräsi verran. Lue lisää käyttörajoista.

Hyvä huomata Maksimitulokset-kampanjoissa:

• Aseta keskimääräiseksi päiväbudjetiksi summa, joka on vähintään kolminkertainen kampanjaan valittujen konversiotapahtumien CPA-hintaan tai konversiokohtaiseen hintaan nähden. Voit muuttaa budjettia joustavasti milloin tahansa.
  • Tarkista tilisi päivittäin nähdäksesi, millaisia tuloksia kampanjasi ovat tuottaneet.
  • Muista, että päivinä, jolloin voit saada mainoksilla enemmän liikennettä, kulusi voivat olla jopa kaksi kertaa keskimääräisen päiväbudjettisi verran. Tilanne kuitenkin tasaantuu päivinä, jolloin kulut alittavat keskimääräisen päiväbudjettisi.

Vaihe 6/6: Kampanjan tarkistaminen ja julkaiseminen

Ennen kuin viimeistelet kampanjan luomisen, sinut ohjataan yhteenvetosivulle, jolta voit tarkistaa uuden kampanjasi tiedot. Kun olet valmis, valitse Julkaise kampanja.